4 Δεκ 2008

Η ιστορία συχνά επαναλαμβάνεται και αυτό συνέβη απόψε! Όπως και πέρυσι στο ίδιο παιχνίδι, έτσι και φέτος δεν μας πάει το Άργος. Πέρυσι χάσαμε ένα παιχνίδι που προηγούμασταν 17 πόντους. Φέτος δεν πιστέψαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ότι μπορούμε να νικήσουμε. Πολύ κακή άμυνα, λανθασμένες επιλογές στην επίθεση, αρκετοί παίκτες εκτός κλίματος παιχνιδιού. Και όλα αυτά απέναντι σε δυο μόλις παίκτες , η μάλλον σε έναν τελικά σήμερα!

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε 25 λεπτά άμυνας ζώνης δεν έγινε ΟΥΤΕ ΜΙΑ προσπάθεια τρίποντου από τον αντίπαλο! Αντίθετα όλα τα καλάθια έμπαιναν καρμπόν από τον ίδιο παίκτη, τον Κολιατσόπουλο με ντράιβ, κι αν τυχόν αστοχούσε, ήταν εκεί ο Μητρόπαππας και ...καθάριζε! Στη δε επίθεση μας, οι αρχικές λανθασμένες αδικαιολόγητα πάσες έδωσαν τη θέση τους σε πάρα πολλά άστοχα σουτ. Και κάπου εκεί όπως συμβαίνει πάντα σε παιχνίδια τέτοιων ηλικιών το παιχνίδι μας πήρε από κάτω.
Δεν υπάρχει διακριθείς από την ομάδα μας και θα ήταν άδικο να ξεχωρίσουμε κάποιον γιατί η ευθύνη ήταν συλλογική. Πρέπει όμως πάλι να θυμηθούμε ότι οι δυνατότητες υπάρχουν και θέλει δουλειά και η δουλειά θα φέρει τα αποτελέσματα σίγουρα. Ο στόχος της πρόκρισης στην πρώτη φάση, που ήταν ο αρχικός έχει επιτευχθεί. Τώρα θα κυνηγήσουμε τη ρεβάνς για την πρόκριση στην Β'φάση. Είναι στις δυνατότητες μας και θα δουλέψουμε γιαυτό!
Από την ΑΕΚ κορυφαίος μακράν ο Κολιατσόπουλος με συμπαραστάτη τον Μητρόπαππα.
Τα δεκάλεπτα : 18 -9 , 10 -13, 15-13, 19 -13
ΑΕΚ Αργους : Παρασκευόπουλος, Μακρής, Σταυράκης, Μπιτζής 2, Ξηνταρόπουλος Π. 4, Ξηνταρόπουλος Λ. 6, Μητρόπαππας 14, Σκορδας 2, Κολιατσόπουλος 34.
Οίαξ Ναυπλίου : Μπούνος, Τυροβολάς, Χαϊδάς 6, Παλλαντζάς 27 (1), Φιλίνης 2, Κατσαφούρος 3 (1), Γιαννόπουλος, Κατσικάρης 2, Μπόζος 5, Γιαννιώτης 3.
Υστερόγραφο: Στην αρχή της περιόδου στη ΓΣ συνέλευση της ΕΣΚΑΚ είχαμε αντιταχθεί στη διεξαγωγή αγώνων παιδικού σε καθημερινές. Σήμερα αποδείχτηκε πως είχαμε δικιο. Σεβόμαστε τη συμμετοχή των ομάδων του Νομού μας στις εθνικές κατηγορίες και την προσπάθεια τους, όμως θεωρούμε πως πρέπει από πλευράς Ενωσης να δίνεται περισσότερη προσοχή στις μικρές ηλικίες. Το αποψινό παιχνίδι ήταν κάκιστο ποιοτικά και από τις δυο ομάδες και αυτό οφειλόταν κύρια στην κακή ώρα του παιχνιδιού. Τα παιδιά ίσα ίσα πρόλαβαν να γυρίσουν από το σχολείο, πήγαν τα περισσότερα νηστικά στο γήπεδο, μπήκαν στο παιχνίδι χωρίς σχεδόν καθόλου προθέρμανση, γιατί πριν τον αγώνα και μέχρι τις 4.30 είχε προπόνηση άλλη ομάδα βόλεϋ. Και βέβαια πολλά από αυτά θα πάνε αύριο αδιάβαστα στο σχολείο τους, γιατί πως να διαβάσουν μετά από τόση κούραση ? Δεν κατανοούμε γιατί δεν μπορούσε να γίνει το παιχνίδι σε μια από τις επόμενες 2 Κυριακές που δεν έχει κανονική αγωνιστική πρωταθλήματος? Ας το ξαναδούμε λοιπόν το θέμα και καλό θα είναι να μην επαναληφθεί στο μέλλον.
Categories: