13 Δεκ 2008

Μια πολύ καλή προπόνηση ήταν το αποψινό παιχνίδι απέναντι στη νεανική ομάδα του Παλαίμωνα Κορίνθου. Ο Παναγιώτης Γκόλαντας, στην πρώτη του στον πάγκο του Οίακα, είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει όλους του παίκτες και διάφορα σχήματα.

Έμφαση στην άμυνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, πειθαρχία και ομαδικότητα ήταν χαρακτηριστικά που έδειξε η ομάδα. Με εξαίρεση ένα "νεκρό" πρώτο πεντάλεπτο στο τρίτο δεκάλεπτο, σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα η άμυνα του Οίακα "δάγκωσε" τους πιτσιρικάδες της Κορίνθου που δεν έβρισκαν επιλογές προς το καλάθι. Στην επίθεση η επιστροφή του Παπαχαραλάμπους έδωσε ηρεμία και πολλαπλές επιλογές στο παιχνίδι, και κάλυψε την απουσία του τραυματία Λιακόπουλου. Σκοράρισμα από κοντά και από μακριά, κυριαρχία στα ρημπάουντ και ευστοχία στις βολές ήταν χαρακτηριστικά που έλειπαν στα προηγούμενα παιχνίδια.

Δεν υπάρχει υστερήσας από τον Οίακα. Εξαιρετικός στην επιστροφή του ο Παπαχαραλάμπους, ακόμη καλύτερος ο Κατσούρης, σταθερά στους 30 πόντους αλλά και με συμμετοχή στην άμυνα ο Κοτσόβολης, πολυ καλοί οι Κουτσόπετρας, Κατσαλούλης και Γκάγκιτς, έκπληξη ο Τατούλης που κάλυψε το κενό του ανέτοιμου Καζά.

Από την Κόρινθο, που αξίζει συγχαρητηρίων για το βάρος που ρίχνει στα νέα παιδιά, ξεχώρισαν Λεβεντόπουλος, Ρεκλείτης και Φλέσσας.

Τα δεκάλεπτα : 26-11, 20-8, 19-12, 28-18

Οίαξ Ναυπλίου : Κατσούρης 13 (3), Παπαχαραλάμπους 6 (2), Κουτσόπετρας 11, Μπακάλης 2, Κοτσόβολης 29 (1), Κατσαλούλης 11, Βλασερός, Γκάγκιτς 9, Ρεκουνιώτης 4, Καζάς 2, Τατούλης 6

Παλαίμων ΑΟ : Λεβεντόπουλος 17, Γκούτσης 4, Ρεκλείτης 14 (1), Ρουστέμης 3 (1), Μπιζτας 3, Φλέσσας 6, Καλαματιανός, Κωνσταντίνου 2, Δανικας, Σταματόπουλος.

Καλή η διαιτησία των Αντωνάκου - Μαυραντζά που σφύριξαν πολύ σωστά τα αντιαθλητικά φάουλ με βάση τους νέους κανονισμούς!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειχα πει οτι η ομαδα θα εχει αμυντικους προσανατολισμους και θα δεχθει κατω απο 50 ποντους.
Διεγνωσα ομως για μια ακομη φορα προβληαμ στα ριμπαουντ.
Μικροι μικροι οι της Κορινθου, αλλα πηραν πολλα επιθετικα!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτό συνέβη όντως στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου. στο πρωτο ημιχρονο δεν πηραν ουτε ένα!