7 Δεκ 2008

Από σήμερα λοιπόν μπορούμε να ανεβάζουμε και βίντεο στο ιστολόγιο μας. Και ξεκινάμε με μια σπέσιαλ αφιέρωση στον κύριο Πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών. Η φάση από τον χθεσινό αγώνα Αργοναύτη - Οίακα. Το χρονικό σημείο του αγώνα - κρατείστε το γιατί έχει σημασία - δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Το σκορ στο +7 για τον Οίακα. Ο Κατσούρης κλέβει τη μπάλα και φεύγει μόνος στον αιφνιδιασμό.

Ο διαιτητής Κόκορης είναι ακριβώς δίπλα του. Ο Κατσούρης περνάει ανάμεσα από δύο παίκτες και είναι φάτσα με το καλάθι. Τον ακολουθεί από πίσω μόνο ο Μιχαλόπουλος (14) και του κάνει σαφέστατα σκόπιμο φάουλ (άλλωστε γιαυτό και σηκώνει πρώτος το χέρι του μετά από αυτό). Ο Κόκορης δίνει το φάουλ από έξω !

Στο ημίχρονο του αγώνα , όταν τον ρωτήσαμε γιατί δεν έδωσε αντιαθλητικό - όπως ρητά ορίζουν οι νέοι κανονισμοί - μας απάντησε κατ' αρχήν επι λέξη : " είπα να μην το δώσω γιατί ήταν αρχή του αγώνα" !!!!!!. Όταν του είπαμε ότι κανένας κανονισμός δε λέει ότι τέτοια φάουλ τα δίνουμε ... από τη μέση του αγώνα και μετά, μας απάντησε ψυχρά : " εντάξει έκανα λάθος" ! Εκεί τελείωσε η κουβέντα φυσικά.

Στο τρίτο δεκάλεπτο γίνεται φάση καρμπόν αυτή τη φορά για τον Αργοναύτη την οποία ο ίδιος διατητής δίνει αντιαθλητικό! Και τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ακολουθεί και τρίτη φάση , πάλι για τον Οίακα την οποία ο Κόκορης δίνει πάλι απλό φάουλ! Συγχαρητήρια κύριε Πρόεδρε για το ...καλό παράδειγμα που δίνετε στους συναδέλφους σας. Θα σας στείλουμε το DVD αφιερωμένο, ώστε να το χρησιμοποιείτε στα σεμινάρια σας, και να δείχνετε στους μαθητές σας τα λάθη σας, για να τα αποφεύγουν τουλάχιστον οι νέοι!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι σοβαρός? Αυτός είναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟΥ !!! Και να πεις ότι είναι μακριά, ή είναι αλλοι παίκτες μπροστά και δεν βλέπει! Μα είναι διπλα του, τρέχει μαζί του!
Αλλά το χειρότερο είναι η δικαιολογία που είπε, ΑΝ την είπε! Κρίμα ... είναι και καθηγητής διαιτησίας!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θα πρέπει να σταματήσει να σφυρίζει?? Είναι τραγικό οτι έγιναν 3 φάσεις ιδιες μια για τον Αργοναυτη και δυο για τον Οίακα και ενω σωστα εδωσε το αντιαθλητικό για τον αργοναυτη για τον Οιακα απλο φαουλ και τις 2 φορες....είναι και καθηγητής και πρόεδρος των διαιτήτων..Τι να πεις, πρέπει να παίζουμε σαν τον Παναθηναικό..ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

μην το γενικεύουμε. δεν παίζουν όλοι οι διαιτητές έτσι. στα μέχρι σήμερα παιχνίδια, πλην του τελευταίου, η διαιτησία ήταν άψογη! και πιστεύω πως θα είναι και στο μέλλον. όμως πάνω από όλα πρέπει εμείς να παίζουμε αυτό που μπορούμε! και τότε κανένας Κόκορης δεν μπορεί να κάνει τίποτα!