5 Δεκ 2008

Δύσκολη έξοδος για τον Οίακα αύριο το βράδυ στις 18.00 στην έδρα του πάντοτε μαχητικού Αργοναύτη Ν.Κίου. Καζάς και Παπαχαραλάμπους θα είναι στην αποστολή, αν και δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους. Κατά τα λοιπά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όλοι στην ομάδα δεν σκέφτονται τίποτε άλλο παρά μόνο τη νίκη που θα τους εδραιώσει στην κορυφή.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της Α1 ΕΣΚΑΚ :












17:30






ΚΛΕΙΣΤΟ ΒΕΛΟΥ








ΚΟΚΚΩΝΙΟΥ Α.Ο.ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΣ.ΒΕΛΟΥ



20:00






ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΕΧΑΙΟΥ








ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2004ΤΗΡΩΝ ΑΣ.ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ



19:00






ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΥΓΟΥΡΙOY








ΚΟΡΩΝΙΣ ΛΥΓ. Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Ο



17:30






ΔΑΚ ΚΟΡΙΝΘΟΥ








Κ.Α.Ο.Κ.-ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΡΑΤΟΣ Α.Ο.























Ρεπώ : Μέθανα

Εξάλλου οι έφηβοι παίζουν στις 20.00 στο Αργος σε ένα άνευ σημασίας παιχνίδι με την ΑΕΚ Αργους.

2 σχόλια:

spiros2222 είπε...

να πω 2 πραγματα για το κορωνις-πωσειδωνας παιζω 15 χρονια μπασκετ αυτη την διαιτησια δεν την εχω ξαναδει ισοπαλια το παιχνιδι 5 λεπτα πριν το τελοσ και δινει 3 τεχνικεσ ποινεσ γιατι ο προπονητησ τησ κορωνιδασ του ειπε οτι πρεπει να ντρεπετε.μετα απο τισ βολεσ διακοπτει το παιχνιδι γιατι τον ενοχλουσε μια κορνα απο την κερκιδα κατοπιν ζηταει να αποβληθει και η γραμματεια ασ δωσουν στον πωσειδωνα την ανοδο στα χαρτια να τελειωνουμε.οι τεχνικεσ ποινεσ τελος που μασ χρεωσε ηταν 5 βγαλτε τα συμπερασματα σασ.κριμα τον ιδρωτα μασ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ . ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΕΙΔΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ ΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ . ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΦΕΛΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ . ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΗΔΙΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ή ΧΑΝΕΙ . ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΗΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ . ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΑ 4 ΔΕΥΤ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ 4 ΠΟΝΤΟΥΣ -ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ- ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΗΔΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ !! ΜΠΗΚΕ Η ΜΙΑ ΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΗΔΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ .
ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΦΟΡΟΥΣ . ΟΙ ΙΣΟΡΟΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΟΜΑΔΑ" .