20 Δεκ 2008


Στο 5ο λεπτό το σκορ ήταν 0-14 και κάπου εκεί τέλειωσε το αποψινό ματς. Το μόνο που κατάφερε από εκεί και πέρα το φιλότιμο Κοκκώνι , με τρία συνεχόμενα τρίποντα, ήταν μόνο να ...τσαντίσει τους παίκτες του Οίακα και να υποστεί τελικά την πιο βαριά ήττα, μέχρι τώρα, στο πρωτάθλημα! Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που η ομάδα βάζει πάνω από 90 και δέχεται κάτω από 50 πόντους.
Άμυνα για σεμινάριο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πίεση σε όλο το γήπεδο, κλεψίματα με "αρχιληστή" τον Λιακόπουλο και τρέξιμο στο αιφνιδιασμό έκαναν το παιχνίδι αναμενόμενα πολύ εύκολο. Τα νεκρά σημεία περιορίστηκαν ακόμη περισσότερο, αυτή τη φορά τρία λεπτά στο 2ο δεκάλεπτο, και η ομάδα δείχνει να βρίσκει έναν ικανοποιητικό ρυθμό, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι δεν έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης. Και όσοι πουν "μα καλά με το Κοκκώνι?", εμείς απλά θα τους πούμε να δουν τα αποτελέσματα αυτής της ομάδας μέχρι σήμερα και να ...το ξανασκεφτούν!
Καλύτεροι από τον Οίακα οι Λιακόπουλος (αμέτρητα κλεψίματα), Κοτσόβολης (σταθερά την τριαντάρα του), Κατσαλούλης (κυρίαρχος στα καλάθια), Κατσούρης (μοιράζει ασιστ και ... σακκούλες), Τατούλης (κανείς δεν κατάλαβε ότι δεν έπαιζε ο Καζάς). Επαιξαν ακόμη με σημαντική συμβολή οι Κουτσόπετρας, Γκάγκιτς, Παπαχαραλάμπους, Μπακάλης , Ρεκουνιώτης και ο μικρός Παλλαντζάς.
Από το φιλότιμο Κοκκώνι ξεχώρισαν οι Ζαλογιάννης, Κορδαλής.

Τα δεκάλεπτα : 16 -21, 7-15, 7-31, 16-30

ΑΟ Κοκκωνίου : Ιατρού, Κορδαλης 8 (2), Χαλκιώτης 3, Μαυρονάσιος, Βασιλείου 4, Παπαθάνος 5, Μπαρτζας 4, Λιακος, Ζαλογιάννης 13 (1) , Λιακος Ε. 7 (1), Ρισκας 2

Οίαξ Ναυπλίου : Κατσούρης 10 (2), Παπαχαραλάμπους 2, Κουτσόπετρας 5 (1), Μπακάλης 3 (1), Κοτσόβολης 28(1), Κατσαλούλης 22, Λιακόπουλος 11, Γκάγκιτς, Παλλαντζάς, Ρεκουνιώτης 5 (1), Τατούλης 11.

Πετρόπουλος και Στρέμπας ... απόλαυσαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

2 σχόλια:

Οίακας Ναυπλίου είπε...

Γιώργο όντως η πρώτη φάση είναι τρίποντο δικό σου, το οποίο ήταν μουτζουρωμένο στο φύλλο και φαινόταν σαν δίποντο και βολή. Το διόρθωσα!

Ανώνυμος είπε...

μήπως είναι καιρός τα μέλη του "Kokkoni fun Club" στο ναύπλιο να σταματήσουν να αλλοιώνουν το γκάλοπ της βαθμολογίας? Κάνουν μπαμ από μακριά ποιοι είναι !