24 Ιουν 2008


Ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες με απόλυτη επιτυχία ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ εξουσιοδοτήθηκαν ο Πρόεδρος και ο ΓΓ να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές για την ενίσχυση της Ανδρικής Ομάδας (5 συνολικά). Εγκρίθηκαν επίσης οι αποδεσμεύσεις παικτών καθώς και οι παραχωρήσεις.

Οι προπονητές της Ομάδας έχουν παρακολουθήσει ήδη δύο σεμινάρια (το ένα για νεαρές ηλικίες) ενώ προγραμματίζεται να παρακολουθήσουν άλλα δύο, μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Απο πλευράς χορηγιών η χρονιά που έρχεται θα είναι μια από τις καλύτερες των τελευταίων ετών, πράγμα που διασφαλίζει (μαζί με όλα τα παραπάνω) και την ομαλή λειτουργία όλων των τμημάτων. Το Σωματείο είναι επίσης προετοιμασμένο να διεκδικήσει τα δικαιώματα του στη χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΔΑΚΝ, όπου εφέτος αναμένεται "συνωστισμός ενδιαφερομένων", καταθέτοντας έγκαίρως εγγράφως τα αιτήματα του προς τη διοίκηση του Σταδίου, αλλά παράλληλα έχει φροντίσει και για εναλλακτικές λύσεις.

Με δυο λόγια η νέα χρονιά θα είναι αφετηρία μιας καινούργιας, απόλυτα αναβαθμισμένης σε όλα τα επίπεδα , πορείας του Σωματείου, μιας πορείας που θα θυμίζει σε πολλά παλαιότερες εποχές του Οίακα, προσαρμοσμένης όμως στα σημερινά δεδομένα και απαιτήσεις του αθλήματος και με γνώμονα πάντοτε την αγάπη για το μπάσκετ και τα παιδιά.

Τις επόμενες ημέρες , με την επίσημη ανακοίνωση και των μεταγραφών θα φανεί ξεκάθαρα και στους πιο δύσπιστους ότι το καράβι σαλπάρει και πάλι. Λίγη υπομονή ακόμη!
Categories: