9 Ιουν 2008

Αντιγράφουμε απο το blog της "Άλλης Πρότασης" ...

Αίτηση του Κ Καράπαυλου Δημοτικού Συμβούλου της Άλλης πρότασης πρός το Δημοτικό Αθλητικό κέντρο Ναυπλίου

Μέσω του προγράμματος της Ολυμπιάδας του 2004 έχουν αγορασθεί μηχανήματα φυσικοθεραπείας τα οποία απ΄ότι πληροφορούμαι βρίσκονται αποθηκευμένα σε χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ναυπλίου. Τα μηχανήματα αυτά τα οποία πληρώθηκαν με δαπάνες του Ελληνα φορολογούμενου ουδέποτε έχουν μέχρι σήμερα χρησιμοποιηθεί. Είναι φανερό ότι η αξία τους με τον καιρό μειώνεται, χωρίς καμία ωφέλεια για τους αθλούμενους στην πόλη μας.

Ζητώ επομένως όπως στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο να τεθεί συγκεκριμένο θέμα «περί αξιοποίησης των οργάνων φυσικοθεραπείας του ΔΑΚΝ», ώστε να ληφθεί σχετική απόφαση, με δεδομένο μάλιστα ότι έχει προσληφθεί τελευταία εργαζόμενος στο ΔΑΚΝ με ειδικότητα την κινησιοθεραπεία, ο οποίος απασχολείται σε τελείως άσχετα καθήκοντα.

Ναύπλιο 29 Μαίου 2008


Εμείς απλά θα επικροτήσουμε την πρωτοβουλία του εν λόγω Δημοτικού Συμβούλου συμπληρώνοντας ότι ο αναφερόμενος εξοπλισμός - όταν αγοράστηκε - θεωρείτο ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην φυσιοθεραπεία, χρησιμοποιήθηκε μόνο από την Εθνική Ομάδα πόλο των ΗΠΑ που φιλοξενήθηκε τότε στην πόλη μας και έκτοτε αγνοείται η τύχη του. Όλες δε οι ομάδες της πόλης μας ξοδεύουν κάθε χρόνο μεγάλα ποσά σε φυσιοθεραπείες αθλητών τους, ενώ θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό αυτό.
Αντιδράσεις: