18 Ιουν 2008

Μπορεί η σαιζόν να τελείωσε, μπορεί οι αθλητές μας να ξεκινούν σιγά τις διακοπές τους, η διοίκηση όμως και το προπονητικό τημ του Συλλόγου δουλεύουν ήδη για την επόμενη χρονιά. Πρώτο μέλημα η ουσιαστική ενίσχυση της πρώτης ομάδας, με έμφαση στους περιφερειακούς παίκτες. Ήδη γίνονται οι πρώτες επαφές και η διοίκηση είναι φέτος αποφασισμένη να ενισχύσει την ομάδα εκεί που "πονάει" με αξιόλογους παίκτες που εκτός των άλλων θα βοηθήσουν και το πολύ καλό υπάρχον υλικό Εφήβων και Παίδων.

Παράλληλα οι προπονητές έχουν ήδη προγραμματίσει να παρακολουθήσουν σειρά σεμιναρίων για την ενημέρωση τους πάνω στις νέες μεθόδους προετοιμασίας, ενδυνάμωσης και προπονητικής. Στα πλαίσια αυτά παρακολούθησαν πρόσφατα σεμινάριο του γυμναστή του Πανιωνίου Κώστα Χατζηχρήστου με θέμα τη βελτίωση των αθλητικών ικανοτήτων αθλητών μπάσκετ.

Μέσα στο επόμενο δίμηνο έχει προγραμματισθεί να συμμετέχουν και σε άλλα δύο τουλάχιστον σεμινάρια προπονητικής που διοργανώνονται από τον Σύνδεσμο Προπονητών, με πρώτο αυτό που θα γίνει στην Πάτρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για τις νεαρές ηλικίες.


Categories: