23 Μαρ 2008


Στο κρισιμότερο παιχνίδι της Β φάσης του πρωταθλήματος παίδων 2007-08 η ομάδα του Οίακα έδειξε πάλι ότι διαθέτει τη στόφα του Νικητή. Αυτά τα παιδιά , αυτή η παρέα ξέρει και θέλει να κερδίζει και μόνος αντίπαλος είναι ο κακός της εαυτός!

Η σημερινή νίκη κόντρα στους περυσινούς πρωταθλητές του Παλαίμωνα Κορίνθου με 58 -56 στην παράταση, είναι ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, όπου πλέον ξεχωρίζουν ο Οίακας και ο Διαγόρας Βέλου.

Το σημερινό παιχνίδι έφτασε στην παράταση κυρίως εξ αιτίας της γάγγραινας που μας κατατρώει στα τελευταία παιχνίδια (και μας στοίχησε και την ήττα απο το Βέλο την προηγούμενη αγωνιστική) με τις ελεύθερες βολές. Πάνω απο πέντε χάθηκαν και σήμερα, και οδήγησαν στον έξτρα χρόνο. Εκεί ευτυχώς είμασταν εύστοχοι.

Κατά τα άλλα ο Παλαίμωνας προηγήθηκε σταθερά στα 3/4 του αγώνα , αλλά εγκλωβίστηκε στην άμυνα ζώνη (για σεμινάριο) και δεν μπόρεσε να σκοράρει τα νούμερα που βάζει συνήθως. Αντίθετα ο Οίακας , με κυρίαρχο τον Μούγιο και πάλι μέσα στη ρακέτα , αλλά και αρκετή βοήθεια απο την περιφέρεια, με τον Γκίκα να κάνει το καλύτερο παχνίδι του φέτος, κρατήθηκε κοντά στο σκορ και κτύπησε την κατάλληλη στιγμή. Όταν η κόρινθος στο τέλος φορτώθηκε με φάουλ και αναγκάστηκε να γυρίσει και αυτη σε ζώνη, 7 συνεχόμενοι πόντοι του Γκίκα (με ένα καθοριστικό τρίποντο) πήγαν το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί επεκράτησε ο ψυχραιμότερος στις βολές και τα ριμπάουντ , και αυτοί ήταν ο Βλασερός και ο Μούγιος.

Καλύτεροι του Παλαίμωνα οι Κούτουλας και Κουσουλος.

Καλή η διαιτησία των Αντωνάκου - Κόκκορη. Αδικαιολόγητα τα παράπονα των Κορινθίων!

Τα δεκάλεπτα : 13-14 , 12 -7, 11 -21, 17 -11

ΟΙΑΚΑΣ : Γκίκας 13 (3), Παλλαντζάς 7(1), Ντάσκας 4, Βλασερός 11, Κούτρης 9, Γεωργαντάς , Μούγιος 14, Πιττερός

ΠΑΛΑΙΜΩΝ : Μπιζτας, Γκούτσης 9, Λουκάς 7 (1), Καλαματιανός 9, Κουτουλας 15, Τριαντάφυλλος, Κουσουλος 14, Σταματόπουλος 2.
Categories:

4 σχόλια:

dimitris13 είπε...

Makari na paroume kai ta tria mats kai th diafora apo to belo gia na pame panellhnio!! As elpisoume na nikhsei i korinthos t belo gia na mhn xreiazetai diafora. An dn nikhsei sta @@ mas tha pame na paroume kai th diafora..

dimitris13 είπε...

Grapste kai kanas allos re mlkes na gelasoume!!

Θεοδωρος Μυζικος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Θεοδωρος Μυζικος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.