1 Μαρ 2008


Με τους περισσότερους βασικούς παίκτες σε κακή μέρα η ήττα από την Κορωνίδα Λυγουριού με 57 - 60 ήρθε μάλλον αναμενόμενα. Παρά το καλό ξεκίνημα ( 8 -0 και 15 - 4 στο πρώτο δεκάλεπτο) και τη διατήρηση της πρωτοπορείας στο ημίχρονο με 27 -21, ήρθε μια καταστροφική τρίτη περίοδος με 10 -26 να αντρέψει την κατάσταση.

Κάποια παιδιάστικα φάουλ, πολλά αβίαστα λάθη και ολίγον διακριτική διαιτησία από τους Κουτσοδήμο και Τσιάνο(10 -1 τα φάουλ σε δυο ομάδες που η μια έπαιζε ζώνη και η άλλη πρέσσινγκ σε όλο το γήπεδο δε γίνεται συχνά!) αλλά και ένας Μπουτσικάκης που πυροβολούσε κατα ριπάς, ανέτρεψαν πλήρως το σκηνικό.

Στην τέταρτη περίοδο η άνοδος του Τατούλη και οι φιλότιμες προσπάθειες του αρχηγού Νεκτάριου Αυγουστόπουλου ξανάφεραν το παιχνίδι στον πόντο. Εκεί όμως μας πρόδωσε για μια ακόμη φορά η αστοχία στις βολές και έτσι το παιχνίδι χάθηκε για τρεις πόντους.

Τα δεκάλεπτα : 15-4 , 12-17, 10-26, 20-13

ΟΙΑΚΑΣ : Μανούχος 13 (2), Αυγουστόπουλος 4 , Προύντζος 14, Ντάσκας 2, Γκάγκιτς , Καζάς 4 , Τατούλης 12, Κατσαλούλης 8, Παλλαντζάς, Βλαχόπουλος

ΚΟΡΩΝΙΔΑ : Προσελέντης 21, Λιακόπουλος 4, Χαμηλάκης, Ζαβαντής 3, Καψάλης, Μπουτσικάκης 27 (5), Βαρβεράκης 5, Γαλάνης

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο εκ των χορηγών της ομάδας Νίκος Πετράτος, ο οποίος πρόσφερε στην ομάδα ένα σετ μπουφαν αγώνων. Τον ευχαριστούμε πολύ και απο αυτό εδώ το ιστολόγιο.

Υστερόγραφο : Ρίξτε μια ματιά στην φωτογραφία του αγώνα , για να καταλάβετε τον πολύ κακό φωτισμό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚΝ Ναυπλίου. Κάτι πρέπει να κάνει σύντομα η διοίκηση με το θέμα, που είναι σε βάρος των ομάδων της πόλης!