2 Μαρ 2008


Οι παμπαίδες μας ηττήθηκαν για δεύτερη φορά απο το Νέο Σχολείο - ΓΕΑ με 29 -42, αλλά έκαναν μια πολύ καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, και αν δεν ήταν απελπιστικά άστοχοι στις βολές , ίσως και να είχαν κάνει την έκπληξη!

Στο καλό παιχνίδι που παίχτηκε συνετέλεσε και η καλύτερη διαιτησία (σε σχέση με τον πρώτο αγώνα) που περίορισε αισθητά τις "πολεμοχαρείς" διαθέσεις των αντιπάλων και δημιουργησε ασφαλείς συνθήκες διεξαξωγής του παιχνιδιού. Φυσικά η ανωτερότητα της αντίπαλης ομάδας ήταν εμφανής και δεν αμφισβητήθηκε σε καμιά στιγμή. Τα δεκάλεπτα ήταν 10-4, 6-15, 5-15, 8-8.

Οι παμπαίδες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα με δύο νίκες και δύο ήττες στη δεύτερη θέση του ομίλου. Το Νέο Σχολείο τερμάτισε πρώτο με 4 νίκες και περνάει στην επόμενη φάση.

Ο σύλλογος προγραμματίζει μια σειρά φιλικών και τουρνουά για τα τμήματα μινι και παμπαίδων ώστε να αποκτήσουν κι αλλες εμπειρίες, αλλά και να συνεχίσουν τη δραστηριότητα τους μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.
Υστερόγραφο: Αγαπητοί μας φίλοι συγχαρητήρια και καλή συνέχεια. Σας ευχαριστούμε που σήμερα μας επιτρέψατε τουλάχιστον να παίξουμε λίγο μπασκετ!!!
Categories: