22 Μαρ 2008


Το γεγονός της βραδιάς δεν ήταν τόσο η νίκη επι του Αργοναύτη Ν.Κίου με 54 -49, όσο η επιστροφή του Λεωνίδα Λιακόπουλου, που άφησε για λίγο την άλλη του μεγάλη αγάπη το ποδόσφαιρο και ήρθε να παίξει με τους παλιούς του φίλους στον Οίακα.


Η διαφορά ...μεγάλη και δυστυχώς έτυχε στον Αργοναύτη να την ...καταλάβει . Κι αν δεν υπήρχε η σχετική "ψιλοβαρεμάρα" που παρατηρείται πάντοτε προς το τέλος του πρωταθλήματος, κι αν κάποιοι βασικοί έπιαναν τα τυπικά στάνταρτς τους, κι αν ο ίδιος ο ΛΕωνίδας είχε κάνει δυο προπονήσεις παραπάνω εκτός απο αυτές που έκανε την τελευταία εβδομάδα , τότε η διαφορά θα ήταν πολύ μεγαλύτερη. Εκτός από το Λεωνίδα προσπάθησαν οι Καζάς, Μανούχος και Γκάγκιτζ. Από τον Αργοναύτη διασώθηκαν Μωραίτης και Μπακάλης.

Τα δεκάλεπτα : 16-11 , 13-13, 14-16, 11-9

ΟΙΑΚΑΣ : Μανούχος 9 (2), Αυγουστόπουλος , Προύντζος 6 , Γκάγκιτς 6 (2), Καζάς 13 , Τατούλης 4, Κατσαλούλης 6, Βλαχόπουλος, Λιακόπουλος 8.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ : Νενεκούμης 6, Τζαμτζής, Μωραίτης 12, Κουγιάς 2, Μιχαλόπουλος, Μπακάλης 10, Κομματάς 6, Θωμόπουλος 9, Μιχαλόπουλος 2, Παπακωνσταντίνου 2.
Αντιδράσεις:

2 σχόλια:

Nikos είπε...

ευτυχώς που ηρθε ο Λεω και σωθηκαμε!!!καλα δεν ντρεπομαστε καθολου...ενα παικτη εχετε και τον διωχνετε. (Και δεν εννοώ το Λεω)

φιλαθλος

falb είπε...

Δεν νομίζω ότι διώχνουμε κανέναν. Αν όμως έχεις τέτοια στοιχεία σε προκαλώ να τα δημοσιοποιήσεις.