22 Μαρ 2008


Το γεγονός της βραδιάς δεν ήταν τόσο η νίκη επι του Αργοναύτη Ν.Κίου με 54 -49, όσο η επιστροφή του Λεωνίδα Λιακόπουλου, που άφησε για λίγο την άλλη του μεγάλη αγάπη το ποδόσφαιρο και ήρθε να παίξει με τους παλιούς του φίλους στον Οίακα.


Η διαφορά ...μεγάλη και δυστυχώς έτυχε στον Αργοναύτη να την ...καταλάβει . Κι αν δεν υπήρχε η σχετική "ψιλοβαρεμάρα" που παρατηρείται πάντοτε προς το τέλος του πρωταθλήματος, κι αν κάποιοι βασικοί έπιαναν τα τυπικά στάνταρτς τους, κι αν ο ίδιος ο ΛΕωνίδας είχε κάνει δυο προπονήσεις παραπάνω εκτός απο αυτές που έκανε την τελευταία εβδομάδα , τότε η διαφορά θα ήταν πολύ μεγαλύτερη. Εκτός από το Λεωνίδα προσπάθησαν οι Καζάς, Μανούχος και Γκάγκιτζ. Από τον Αργοναύτη διασώθηκαν Μωραίτης και Μπακάλης.

Τα δεκάλεπτα : 16-11 , 13-13, 14-16, 11-9

ΟΙΑΚΑΣ : Μανούχος 9 (2), Αυγουστόπουλος , Προύντζος 6 , Γκάγκιτς 6 (2), Καζάς 13 , Τατούλης 4, Κατσαλούλης 6, Βλαχόπουλος, Λιακόπουλος 8.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ : Νενεκούμης 6, Τζαμτζής, Μωραίτης 12, Κουγιάς 2, Μιχαλόπουλος, Μπακάλης 10, Κομματάς 6, Θωμόπουλος 9, Μιχαλόπουλος 2, Παπακωνσταντίνου 2.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ευτυχώς που ηρθε ο Λεω και σωθηκαμε!!!καλα δεν ντρεπομαστε καθολου...ενα παικτη εχετε και τον διωχνετε. (Και δεν εννοώ το Λεω)

φιλαθλος

IN-DECO είπε...

Δεν νομίζω ότι διώχνουμε κανέναν. Αν όμως έχεις τέτοια στοιχεία σε προκαλώ να τα δημοσιοποιήσεις.