15 Οκτ 2009



Σε φιλικό αγώνα απόψε στο ΔΑΚΝ ο Οίακας, έχοντας μέτρια απόδοση και περισσότερο από εμφανή σε κάποιους παίκτες την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια,  κέρδισε  59-49 τον Αργοναύτη. Στα  συν η επανεμφάνιση του Μιχάλη Καζά. Στα πλην το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων που - ελλείψει κανονικών διαιτητών  - είχε σαν αποτέλεσμα ο Θανάσης Κοντός να πάει στο νοσοκομείο  και να κληρονομήσει 4 ράμματα στα χείλη!

Ειδικά η συμπεριφορά (πέρα από το σκληρό παιχνίδι) ενός συγκεκριμένου παίκτη του Αργοναύτη απέναντι σε πολλούς παίκτες του Οίακα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ήταν παραπάνω από προκλητική και δεν τιμά την  ομάδα  της Ν.Κίου! Σκληρές φάσεις και ένταση μπορούν να υπάρχουν πάντα σε ένα παιχνίδι, ακόμη και φιλικό, αλλά οι σωστοί παίκτες έχουν μάθει μετά να δίνουν τα χέρια... τουλάχιστον!

Τέλος καλό, όλα καλά τελικά. Ευχόμαστε στον Αργοναύτη καλή τύχη στο νέο πρωτάθλημα!
Categories:

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

osoi itan sto gipedo idan poios epeze sklira k bromika.afiste ta psemata k prosohi sta logiasas otan milate gia argonauti...

Στέφανος Παλλαντζάς είπε...

Πριν απαντάς,ανωνυμε,να μάθεις να διαβάζεις καλά ένα κείμενο και μετά να χαρακτηρίζεις και να ... απειλείς!
Στο κείμενο αναφέρονται πολύ συγκεκριμένα και πολύ προσεκτικά δύο πράγματα!
1. Η προκλητική συμπεριφορά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ενός συγκεκριμένου παίκτη,και συγκεκριμένα του Νάσσου Μιχαλόπουλου, ο οποίος προκαλούσε όποιον παίκτη βρισκόταν μπροστά του και αυτό ας το διαψεύσει κάποιος! Αν δεν προσέξατε , η φωτογραφία που έχουμε βάλει επιβεβαιώνει αυτό το γεγονός.
2. Αναφέρεται ρητά ότι υπήρξαν σκληρές και ένταση εκατέρωθεν. Η κριτική μας έχει να κάνει με το fair play, το οποίο δυστυχώς δεν τηρήθηκε σε καμιά περίπτωση από τη μεριά σας! Χαρακτηριστική η φάση με τον Θ.Κοντό όπου ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ δεν πλησίασε έστω τον αιμόφυρτο παίκτη να ζητήσει έστω τυπικά συγγνώμη!
Αν επιμένετε στις απόψεις σας, δεν έχετε παρά να μας ζητήσετε (επώνυμα) να ανεβάσουμε τις φάσεις από το βίντεο του αγώνα που έχουμε στη διάθεση μας. Για να δούμε τελικά ποιος έχει δίκιο.
Από τη μεριά μας αναλαμβάνουμε στο σύνολο της το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί. Κάντε και εσείς το ίδιο και να κλείσει το θέμα εδώ. Δεν σας συμφέρει να ανοίξετε βεντέτα μαζί μας! Δεν συμφέρει κανέναν μας!

Παύλος Κεντίογλου είπε...

Τελικά ισχύει το οτι οι παράγοντες δυναμιτίζουν το κλίμα μεταξύ των ομάδων! Δεν κάνει κακό να σκέφτεστε λίγο πριν αρχίζετε να μαλώνετε με το πληκτρολόγιο σας.
"Στα πλην το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων". Τι ήταν πάλι αυτό; Που ακριβώς αναφέρετε (και ρητά μάλιστα) οτι "υπήρχαν σκληρές φάσεις και ένταση εκατέρωθεν" στο αρχικό κείμενο σας κ. Παλατζά όπως γράφετε στην απάντηση σας;
Μιλάτε για fair play. Ο παίκτης μας με το νο. 7 μόνος του έπεσε στο γήπεδο (μπροστά στην γραμματεία) και σφάδαζε; Ποιός τον πλησίασε να του ζητήσει συγγνώμη και να τον βοηθήσει να σηκωθεί; Τα χείλη του παίκτη μας με το νο. 11 μόνα τους πρήστηκαν; Όχι μόνο δεν είδα τον αθλητή σας που τον χτύπησε να ζητάει συγγνώμη αλλά γελούσε κίολας! Αυτό νιώθετε οτι σας τιμάει;
Γράφετε στο αρχικό σας κείμενο (πιο μονόπλευρη ανάλυση αγώνα δεν κάνει ούτε ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ για τον Ολυμπιακό) οτι το σκληρό μας παιχνίδι είχε σαν αποτέλεσμα 4 ράμματα στον Θ. Κοντό. Ο παίκτης που του προκάλεσε το χτύπημα (και μπορείτε να ρωτήσετε τον πρώην παίκτη του Αργοναύτη που αγωνίζεται στην ομάδα σας) είναι ο πιο καθαρός παίκτης της Α1 κατηγορίας! Και εάν δεν ζήτησε συγγνώμη αυτός ή κάποιος άλλος (πολύ κακώς!) την ζητάω εγώ στο παίκτη σας και σε εσάς εκ μέρους του Δ.Σ. του Αργοναύτη.
Ο Ν.Μιχαλόπουλος (που για ευνόητους λόγους πολύ κακώς αναφερθήκατε ονομαστικά σε αυτόν) όταν τον ρώτησα σχετικά μου είπε οτι χαιρέτησε όλους τους παίκτες της ομάδας σας εκτός απο εσάς και παίκτη σας που έχει προσωπικούς λόγους να μην το κάνει) μετά το τέλος του αγώνα και δεν έχει λόγο να μου πει ψέμματα.
Φυσικά και ήταν ένα σκληρό παιχνίδι εκατέρωθεν αλλά αυτό απέχει πολύ απο το να έχετε παράπονα και να μας κατηγορείτε οτι κάναμε πολύ σκληρό παιχνίδι. Τι περιμένατε δηλαδή; Να κάτσουν οι παίκτες μας να τρώνε ξύλο;
Το θυμόμαστε πολύ καλά το παιχνίδι και δεν χρειάζεται το video σας. Δείτε το εσείς και παρακολουθήστε τα φάουλ και τις αγκωνιές της ομάδας με τα κόκκινα και όχι μόνο εκείνης με τα μπλε.
Το “δεν σας συμφέρει να ανοίξετε βεντέτα μαζί μας” δεν το πολυκατάλαβα, μου φέρνει σε μαφία αλλά υποθέτω το γράψατε σε στιγμή συναισθηματικής φόρτισης (;) και δεν θέλω να το ψάξω άλλο.
Σας παρακαλώ το θέμα να κλείσει εδώ, αρκετά το δυναμιτίσατε με τις άστοχες τοποθετήσεις σας. Αναλαμβάνουμε και εμείς τις ευθύνες που μας αναλογούν όποιες και ήταν αυτές.
Θα παρακαλέσω όλους απο την μεριά του Αργοναύτη να μην επανέλθουν με νέες δημοσιεύσεις και αν το κάνουν να γίνει επώνυμα ώστε να έχουν και την ευθύνη των λόγων τους. Το περιεχόμενο της απάντησης του ανώνυμου “μάγκα” ήταν απαράδεκτο.
Σας ευχαριστώ για την προσοχή κ. Παλατζά, καλή τύχη και σε εσάς στο νέο πρωτάθλημα.

Στέφανος Παλλαντζάς είπε...

@Παύλο Κεντίογλου
Κύριε Πρόεδρε η απάντηση σας με καλύπτει πλήρως. Η μόνη διαφωνία μας (και σε αυτό είναι σεβαστό το δικαίωμα σας να έχετε άλλη άποψη) είναι στο ποιος "χάλασε" την ατμόσφαιρα σε ένα φιλικό - μην ξεχνάμε - παιχνίδι. Και εγώ ονομάτισα συγκεκριμένα το ποιος! Δεν ήθελα να το κάνω στο αρχικό κείμενο, αλλά το προκλητικό σχόλιο του "μάγκα" που καταδικάζετε και μπράβο σας, με ανάγκασε να το κάνω εκ των υστέρων.
Εκείνο για το οποίο αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη είναι το ότι δεν εξάντλησα τις πιθανότητες να υπάρχουν κανονικοί διαιτητές στο γήπεδο. Πίστεψα όμως ότι, όπως και προηγούμενα χρόνια που κάναμε πολλά φιλικά παιχνίδια, δεν θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα. Δυστυχώς διαψεύστηκα.
Τέλος δυο πράγματα ακόμη:
1. Κακώς ερμηνεύετε τη φράση μου "δεν σας συμφέρει ανοίξετε βεντέτα μαζί μας" αγνοώντας τη συνέχεια("δεν συμφέρει κανέναν μας"). Ρίξτε μια ματιά στις σχέσεις των ομάδων στην Κορινθία, σκεφτείτε πόσοι διαιτητές είναι Αργολιδείς και θα καταλάβετε πολύ καλά τι εννοώ.
2. Το αν ο κ.Μιχαλόπουλος έχει "προσωπικά" με εμένα ή κάποιον παίκτη μας, ποσώς με ενδιαφέρει. Δικό του πρόβλημα κι ας βρει τον τρόπο να το λύσει. Δεν θα επιτρέψω όμως ποτέ και σε κανέναν, και ελπίζω να πράξετε το ίδιο, κάτι τέτοιο να χαλάσει τις καλές σχέσεις που έχουν τα σωματεία μας εδώ και χρόνια, και τις πολύ καλύτερες που προσωπικά επιθυμώ να έχουν στο μέλλον, για το καλό του μπάσκετ στην περιοχή μας.
Σας ευχαριστώ για την δημόσια τοποθέτηση σας και συγγνώμη σας. Το θέμα όντως θεωρείται λήξαν και από την πλευρά μας δεσμευόμαστε, στο μέτρο που μας αναλογεί, να μην επαναληφθεί παρόμοιο γεγονός στο μέλλον.

Στέφανος Παλλαντζάς είπε...

@Παύλο Κεντίογλου
Και κάτι ακόμη που ξέχασα σε σχέση με την αρχική σας φράση. Παράγοντας ούτε υπήρξα ούτε θα υπάρξω ποτέ. Σιχαίνομαι τον όρο και ότι αυτός εκφράζει. Και σε κανέναν δεν έχω δώσει δικαίωμα μέχρι σήμερα να με κατηγορήσει γιαυτό. Ασχολούμαι με το μπάσκετ και τον Οίακα επειδή παίζουν εκεί τα παιδιά μου. Και γιαυτά τα παιδιά, όπως και για όλα τα υπόλοιπα διαθέτω πολύ από τον προσωπικό μου χρόνο, συχνά σε βάρος και της ίδιας της δουλειάς μου. Μακρυά λοιπόν από μένα ότιδήποτε "δυναμιτίζει" τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και το δικαίωμα όλων των παιδιών - και αυτά που έπαιζαν προχτές παιδιά είναι- να αθλούνται.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Οίακας Ναυπλίου είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε κο κο κο . ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί διαγράφηκε το σχόλιο σου! Όπως λες και εσυ "πολύ βλάκας δεν είσαι"!