18 Οκτ 2009


Στο μπάσκετ λένε η άμυνα είναι η καλύτερη επίθεση. Αυτό  επιβεβαίωσαν σήμερα οι  παίδες του Οίακα. Έχοντας πολυ κακές επιλογές στην επίθεση απέναντι σε μια ψηλή αλλά άτεχνη ομάδα που έπαιζε και αυτή πολύ κλειστά, πήραν έξυπνα το παιχνίδι με πολύ καλή και πιεστική άμυνα, σχεδόν πάντα στα όρια του φάουλ. Κέρδισαν πολλά ρημπάουντ σε άμυνα και επίθεση, έφυγαν σε αιφνιδιασμούς. Και όταν βασικοί παίκτες φορτώθηκαν με 4 φάουλ, μια άμυνα ζώνης τα τελευταία 3 λεπτά έδωσε αέρα 10 πόντων και ... κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι.
Κορυφαίος των νικητών σε άμυνα και επίθεση, παίζοντας 40 λεπτά χωρίς ανάσα ο Χρήστος Γιαννόπουλος! Τον ακολούθησε ο Παναγιώτης Χαϊδάς που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του στο Β' ημίχρονο, ενώ προσπάθησε και ο Καλκούνος, αν και άρρωστος. Από τον Πήγασο όλα τα λεφτά οι Κωτσιαρίδης και Παπούλιας.
Τα δεκάλεπτα : 10-9, 16-12, 7-10, 14-11
Οίαξ Ναυπλίου (Νενεκούμης): Μιχαλόπουλος, Σιατερλής 2, Χαϊδάς 16 (1), Φιλίνης 2, Αναγνωσταράς 2, Καλκούνος 5, Γιαννόπουλος 15, Κατσαφούρος 3 (1), Τζαμαλής 2.
Πήγασος Άστρους (Μπουτσικάκης): Παπούλιας 13, Σούρσος 3, Μπακάλης Κ. , Κωτσιαρίδης 20 (2), Πανταζής 3, Καπράνος, Μπακάλης Ν. 3
Categories:

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ??