25 Ιουν 2009

Αρκετές εξελίξεις είχαμε σήμερα -ως συνήθως - τελευταία ημέρα των μεταγραφών ελευθέρας και προσωρινής διάρκειας.
Δημήτρης Προύντζος και Βασίλης Κουτσόπετρας, αφού ενημερώθηκαν από τη διοίκηση ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή, αποχώρησαν από το σωματείο, ο μεν πρώτος κάνοντας χρήση της οκταετίας, ο δε δεύτερος με αποδέσμευση όπως επιθυμούσε. Η διοίκηση του Οίακα ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Βασίλη για την επί τόσα χρόνια προσφορά του στην ομάδα.
Από την άλλη ο νεαρός Βασίλης Μήτσουλας ξαναγυρίζει στον Οίακα, στον οποίο πρωτόμαθε μπάσκετ, για να δουλέψει και αυτός δίπλα στον Π.Γκόλαντα. Θα ενισχύσει δε σημαντικά και την εφηβική ομάδα.
Παράλληλα οι τέσσερεις νεαροί αθλητές (Γιώργος Καζατζόγλου, Θεόφιλος και Ορέστης Τζαμαλής και Δημήτρης Νικοβγένης) που εδώ και καιρό προπονούνται με τις ομάδες του Οίακα, θα αποδεσμευτούν απο το ΝΣ-ΓΕΑ και θα ενταχθούν κανονικά στην ομάδα. Ο Γιώργος και ο Δημήτρης κλείνουν το παζλ της εφηβικής ομάδας, ενώ ο Θεόφιλος και ο Ορέστης στελεχώνουν παίδες και παμπαίδες αντίσχοιχα.
Έτσι ολοκληρώνεται σιγά σιγά ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Οίακα. Απομένουν 2-3 κινήσεις ακόμη, που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.