11 Ιουν 2009

Διεξήχθησαν χθες στο Άργος με τη συμμετοχή 39 εκπροσώπων σωματείων, οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην ΕΣΚΑΚ.
Ο απερχόμενος Πρόεδρος Δημήτρης Αγγελόπουλος, ανανέωσε παμψηφεί τη θητεία του για άλλα τέσσερα χρόνια. Μερική ανανέωση και στο ΔΣ με μοναδικό ίσως ... μελανό σημείο, το ότι δύο νέοι άνθρωποι και νέοι παράγοντες στο χώρο που εκδήλωσαν την επιθυμία να βοηθήσουν την προσπάθεια, οι νεοεκλεγέντες πρόεδροι του Οίακα Ναυπλίου και του Παλαίμωνα Κορίνθου, των μεγάλων ομάδων δηλαδή των δύο πρωτευουσών των Νομών της Ένωσης , δεν επελέγησαν να συμμετέχουν στο νέο ΔΣ.
Στο νέο ΔΣ, εκτός από τον Πρόεδρο, εκλέχτηκαν και οι Μανώλης Δανούσης, Αλέξανδρος Κατσαμάκης, Θεοδόσης Λιαγκριδώνης, Κωνσταντίνος Μάλλιος, Δήμητρης Σακελλάρης, Γεώργιος Σαμιώτης, Νίκος Σκιαδάς, Λαμπρινή Σταμάτη, Γιώργος Φειδάς και Περικλής Χατζόπουλος.
Συγχαρητήρια σε όλους και καλή δύναμη στις δύσκολες για το άθλημα μέρες - όπως μας τις παρουσίασε και ο Πρόεδρος - που έρχονται.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά καλησπέρα.
Είναι άσχημο να μάινουν στο ΔΣ άτομα τα οποία δεν έχουν προσφέρει στο χώρο και δεν τους ξέρει κανείς!!!!
Σε ποιά ομάδα βρίσκονται οι κ.κ. Λιαγκριδώνης, Μάλλιος, Σκιαδάς & Σταματάκη?
Δεν έχω σκοπό να ηρωνευτώ. Απλώς δεν τους γνωρίζω. Αν μπορεί κάπιος ας μας ενημερώσει.

ΣΠ είπε...

Η κυρία Σταμάτη είναι στο ΔΣ του Ασσου-Λεχαίου και ο κ.Μάλλιος στη ΓΕΑ (σκέτο) Ναυπλίου. Για τους υπόλοιπους που ρωτάς, δυστυχώς και εγώ δεν θυμάμαι, σε ποιες ομάδες μας είπαν χθες ότι είναι παράγοντες. Να συμπληρώσω πάντως πως ο Μ.Δανούσης είναι στην ΑΕΚ Αργους,ο Γ.Φειδάς στον Άρατο Κιάτου και ο Δ.Σακελλάρης στον Ποσειδώνα Λουτρακίου.
Να συμπληρώσω επίσης πως ένα "παράδοξο" του καταστατικού της ομοσπονδίας (για το οποίο δεν έχει φυσικά ευθύνη η ένωση) δεν επιτρέπει στους μη εκλεγέντες ως τακτικά μέλη να είναι ούτε καν αναπληρωματικά!