15 Ιουλ 2008

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σήμερα και έτσι - όπως είχαμε υποσχεθεί - θέλουμε σήμερα να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας αλλά και τα μέσα για τις κινήσεις που έγιναν για την ενίσχυση της ομάδας και τους στόχους της επόμενης χρονιάς.

Ο Οιακας λοιπόν απέκτησε την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο τους παρακάτω παίκτες :

1. Τον Αναστάσιο Κατσούρη - αδερφό του νυν παίκτη της ομάδας Αδριανού Κατσούρη - από την Δόξα Αγ. Αδριανού. Ο Τάσος αγωνίζεται στα guard και θα βοηθήσει με την εμπειρία του την ομάδα.
2. Τον Χρήστο Μπακάλη από τον Αργοναύτη Ν.Κίου. Ο Χρήστος, και αυτός guard, επιστρέφει στην παλιά του αγάπη, ύστερα από μια πετυχημένη πορεία σε άλλες ομάδες!
3. Τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους από τον Αρκαδικό Τρίπολης. Ο Γιώργος αγωνίζεται στη θέση του play maker, με πλούσια εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, θα βοηθήσει πολύ στην ανάπτυξη της ομάδας.
4. Τον Γιώργο Κωτσόβολη από την ΑΕ Ρέντη. Ο Γιώργος, γιος του μέλους του ΔΣ του Οίακα Σταύρου Κωτσόβολη, έκανε φέτος πράξη την επιθυμία όλων αλλά και δική του να επιστρέψει στα "πάτρια εδάφη" και να ενισχύσει τον Οίακα. Με θητεία 7 ετών στη Γ' Εθνική, 3 ετών στην Α2 και συνεχείς χρονιές πρώτος σκόρερ στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ τα τελευταία χρόνια, ο Γιώργος πιστεύουμε πως θα ανεβάσει με την παρουσία του την ομάδα ένα επίπεδο πιο πάνω.

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και την επιστροφή των στρατευμένων Κώστα Κατσούρη, Βασίλη Κουτσόπετρα και Νίκου Κατσαλούλη, που δεν πρόσφεραν πέρυσι όσο θα ήθελαν και οι ίδιοι στην ομάδα, την αποθεραπεία του Αδριανού Κατσούρη, ο οποίος φέτος θα είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας και την παρουσία σταθερών αξιών όπως ο Μάκης Καζάς, ο Δημήτρης Προύντζος , ο Νεκτάριος Αυγουστόπουλος και ο Τακης Τατούλης, αλλά και των νέων διαμαντιών της ομάδας όπως ο Γκόραν Γκάγκιτς, ο Βασίλης Βλαχόπουλος και ο Βαγγέλης Μανούχος, γίνεται πιστεύουμε φανερό σε όλους ότι η ομάδα διαθέτει ένα ισχυρότατο ρόστερ , με δυο τουλάχιστον ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση και ιδιαίτερα με το καλύτερο υλικό στην front line σε όλη την ΕΣΚΑΚ.

Ο στόχος πλέον για τη νέα χρονιά είναι σαφής και είναι η άνοδος στην Γ' Εθνική. Και σε αυτό θα συμβάλλουν όχι μόνο η ενίσχυση της ομάδας με τις μεταγραφές που έγιναν, αλλά και η πλήρης αναδιάρθρωση στη λειτουργία της ομάδας, μια αναδιάρθρωση που σχεδιάστηκε από κοινού με τον προπονητή και όλα τα μέλη του ΔΣ και θα υλοποιηθεί απαρέγκλιτα την επόμενη χρονιά. Αξιοποιώντας και το υλικό που υπάρχει στους εφήβους και τους παίδες και φυσικά την πλούσια εμπειρία των μεγαλύτερων - τόσο των παλιών όσο και των νέων - το σωματείο βάζει στόχο να δημιουργήσει μια ομάδα δεκαετίας με δικά της παιδιά. Στόχος που μόνο ανέφικτος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Στα πλαίσια αυτής της αναδιάρθρωσης ο Αδριανός Κατσούρης αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή δίπλα στον Θωμά Πέτα. Το προπονητικό δίδυμο πλέον της ομάδας, παρακολουθεί μέσα στο καλοκαίρι 4 σεμινάρια και προετοιμάζεται εντατικά για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας που έχει οριστεί για τις 18 Αυγούστου!

Categories:

11 σχόλια:

champ είπε...

ωραίες μεταγραφές.κατά τα άλλα θα εμπιστευόσασταν τα παιδιά του ΟΙΑΚΑ.ωραίοι.μπράβο.δηλαδή ο ηπειρώτης,ο μούγιος και ο σπύρος δεν είναι διαμάντια της ομάδας??και αν μπορείτε πείτε μου ποιο από τα διαμάντια σας που έχετε γράψει έχει προσφέρει τα περισσότερα.

Οίακας Ναυπλίου είπε...

@champ
Νομίζω ότι δείχνεις μια απίστευτη προκατάληψη!Αν διάβασες καλά μιλάμε για "αξιοποίηση όλου του δυναμικού των εφήβων και των παίδων" και για ομάδα 10ετίας! Οι μεγαλύτεροι,αυτό που θα προσφέρουν είναι πείρα και βοήθεια στους νεότερους. Θα πρέπει επίσης να πω πως τρια από τα πέντε παιδιά που έρχονται, είναι παιδιά του Οιακα (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο).Απο εκεί και πέρα κρίναμε ότι έπρεπε να ενισχυθούμε στη θέση 1, στην οποία ξέρεις ότι είχαμε πρόβλημα τα δυο τελευταία χρόνια. Δυστυχώς οι επιλογές της ομάδας δεν είναι αυτή τη στιγμή οι καλύτερες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε ένα δυο χρόνια δεν θα υπάρχουν. Αρκεί οι μικροί να δουλεψουν συστηματικά και με τη βοήθεια των μεγαλύτερων να βελτιωθούν. Γιαυτό και οι επιλογές που κάναμε στις μετεγγραφές δεν ήταν απλά αγωνιστικές, αλλά διαλέξαμε και καλούς χαρακτήρες και αυτό θα φανεί και στις προπονήσεις και στο γήπεδο.
Καλά θα έκανες να ρωτήσεις αυτούς που αναφέρεις, αν κέρδισαν εμπειρίες προπονούμενοι πέρυσι π.χ. με τον Καζά! Όσοι φυσικά προπονούνταν συστηματικά!
Οι τρεις που αναφέρεις, αν συνεχίσουν σωστά, είναι προφανές ότι θα είναι η βασική φροντλαίν της ομάδας τα αμέσως επόμενα χρόνια! Στο χέρι τους είναι! Από εμάς θα έχουν ότι χρειαστεί!
Στο τελευταίο (ρητορικό σου προφανώς ερώτημα) δεν θα απαντήσω! Και καταλαβαίνεις γιατί! Και επειδή καταλαβαίνεις, θα σου πρότεινα να κάνεις λίγο υπομονή, να συμμετέχεις ενεργά στα της ομάδας, να δεις αν αυτά που λέμε ότι θα κάνουμε θα γίνουν ή όχι,να δείξεις την αξία σου αλλά και προπάντων το ενδιαφέρον σου για την ομάδα,και αν διαψευστούμε, τότε ναι θα έχεις κάθε δικαίωμα να μιλάς, τουλάχιστον για τον εαυτό σου (και όχι εξ ονόματος άλλων που δεν έχεις ούτε ρωτήσει , ούτε σε εξουσιοδότησαν να τους εκπροσωπείς).
Να γίνει κατανοητό λοιπόν από εδώ και στο εξής ότι όποιος απλά κάνει το κέφι του, απολαμβάνει τα αντίστοιχα. Όποιος δουλεύει για την ομάδα πρώτα και για τον εαυτό του (κάνοντας και το κέφι του παράλληλα),ανταμείβεται!
Αυτά, καλό καλοκαίρι και ραντεβού στις 18 Αυγούστου!

Οίακας Ναυπλίου είπε...

Και να προσθέσω και κατι ακόμη που λησμόνησα. Υπάρχει και ένα ακόμη "διαμάντι" που δεν αναφέραμε. Ο Λεωνίδας ο Λιακόπουλος. Όλοι ξέρουμε ότι ο Λεωνίδας αγαπάει το ποδόσφαιρο όσο και το μπάσκετ! Και ίσως λίγο παραπάνω. ΤΟ ΔΣ μίλησε με τον Λεωνίδα για την προσεχή χρονιά και του ζήτησε να αφοσιωθεί στην ομάδα και να αποτελέσει βασική μονάδα της. Ο Λεωνίδας δεν έχει πάρει απόφαση ακόμη, ίσως και διότι τον Αύγουστο παρουσιάζεται στο Στρατό. Μακάρι να μπορέσει να προσφέρει και αυτός στην ομάδα! Δεν μπορούμε όμως σαν Σωματείο να τον περιμένουμε και να εξαρτηθούμε από τη δική του διάθεση.

Moutakounas είπε...

Vasika o Hpeirwths epeidh den eixe kalh xronia fetos enw o mougios kai o spyros htan kalyteroi apo pote mallon ama kanei kalh proponhsh kai symetasxei stis proponhseis kanonika 8a exei mia kalyterh xronia alla kai pali den exei nohma giati 3 agwnes 8a paiksoun ta paidia meta mono proponhseis.... Opote oi mikroi prepei na proetimastoun gia ksisimo olo to xrono....

Ανώνυμος είπε...

@moutakounas
ρε φίλε! ποιος σε έβαλε δικηγόρο μας? δεν κοιτάς τα μούτρα σου καλύτερα? Που ούτε τον πάγκο δεν θα γυαλίζεις φέτος?
Πάντως να σαι σίγουρος, άμα έχουμε πρόβλημα "ξυσίματος" , θα σε φωνάξουμε ...να μας τα "ξύνεις"!

Ανώνυμος είπε...

Katarxhn file mhn vrizeis giati apo oti mou fainete psaxnete gia tsakwmous!! Edw apla shzhtame kai sxoliazoume!!! Se afto pou leei o moutakounas gia to ksisimo 8a symfonisw!!! Me toses metagrafes oi mikroi den ginete na paksoun!! Den lew oti einai kako pou kanate metagrafes pros 8eou!!! Apla leme alh8eies!!! Oi mikroi 8a paiksoun to poly treis agwnes sto efhviko kai meta 8a kanoun mono proponhseis!!!

dirkvassilis είπε...

Entaksei re paidia apla exoume kai gamw tis metagrafes!!! An den pame kai kala fetos den 8a pame pote!!! Anupomonw na ksekinhsei h proethmasia!!! @champ egw den pistevw na eimai diamanti giati den exw prosferei polla sthn omada!!! Alla gia tous alous 2 aksizei na tous lete asteria giati edeiksan tromerh veltiwsh kai afwsiwsh fetos!!! Na synexhsete thn kalh douleia!!

Οίακας Ναυπλίου είπε...

@all
κατ' αρχήν να συστήσω ψυχραιμία σε όλους!
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί αυτή η εμμονή, στο ότι "οι έφηβοι θα παίξουν τρία παιχνίδια και μετά δεν θα κάνουν τίποτα"
Να θυμήσω ότι πριν δυο χρονιές οι εφηβοι έπαιζαν μέχρι το πάσχα! και πήραν και το πρωτάθλημα της εΣΚΑΚ και έπαιξαν και final four!
γιατί τέτοια μιζέρια? στο χέρι τους είναι να προχωρήσουν και φέτος! Θεωρώ πως η φετινή είναι η καλύτερη εφηβική ομάδα των τελευταίων ετών! Και πολλοί από αυτή την ομάδα θα βοηθήσουν ουσιαστικά και την αντρική! Γιατί λοιπόν τέτοια ηττοπάθεια?
Ηρεμείστε , ξανασκεφτείτε και προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική χρονιά ... και για την ομάδα και εσας τους ίδιους!

FOUSEKIS είπε...

pistevo pos i anodos stin G' ethniki stirixtike stis arxes tou kalokairiou se "ksena somata" kai fantaxteres metagrafes...i lathos afti nootropia, exei antiktipo se olou tous paixtes tis omadas apo tin stigmi pou i 2 ap tis 4is metagrafes den einai parontes.ektos aftou i proetoimasia ap oti akougetai den einai kai i kaliteri afou, exete elipsi psilou kai doulemenon efivon....se antithesi me to neo sxoleio pou mporei na min exe paidia i kai kormia omos doulevei...pistevo pos tha eprepe na ginei sovaroteri douleia!Kai na arxisete na anatheoritai to dekaetes plao me paidia tou oiaka gt polloi filoi mou ekei mesa exoun oneira...kai den nomizo oti tha ithelan na "kollisoun" ston oiaka, ektos an exete skopo gia anodo stin A2 opos palia.

Οίακας Ναυπλίου είπε...

@fousekis
είναι περίεργο πως για τον Οίακα "ακούς" , ενώ για το ΝΣ_ΓΕΑ "ξέρεις".
Πάλι κάνεις το λάθος να μιλάς εξ ονόματος παιδιών που δεν σε έχουν εξουσιοδοτήσει. Δεν πειράζει ... συνηθίσαμε! Όπως θα συνηθίσεις και εσύ να βλέπεις τα παιχνίδια από την ...εξέδρα ... τα παιχνίδια των "αδούλευτων" εφήβων ... που έρχονται σύντομα!
Προς το παρόν ... κάνε γύρους στο στίβο , για να αποκτήσεις φυσική κατάσταση , να αντέχεις αυτά που θα βλέπεις.

Οίακας Ναυπλίου είπε...

@fousekis
και έχω και μια απορία για την ... "ομάδα που μαζεύει τα παιδιά της": Ο Διαμαντής ... ο καλύτερος παίχτης τους πέρυσι ... που είναι?