11 Απρ 2010

Οίαξ Α.Ο - Νέο Σχολείο ΓΕΑ : 86-61

Τα δεκάλεπτα του Αγώνα : 20-12, 18-11, 14-16, 34-22

Οίαξ Α.Ο (Γκόλαντας - Νενεκούμης) : Κατσούρης Α. 21(2), Παλλαντζάς Δ. 8(2), Κοντός Αθ.23(4), Χαιδάς Παν., Μήτσουλας Βασ., Κατσαλούλης Ν.7(1), Δελής Β.9, Καζαντζόγλου Γ., Καζάς Μ.4, Ρεκουνιώτης Γ.12, Τατούλης Π.2.

Νέο Σχολείο - ΓΕΑ: (Κωστούρος Δ.) : Μπούνος Δ. 6, Γεωργούσης Δ. 5, Τσοτσόκος Ε., Κανέλης Ν.2, Μελεούνης Α. 4, Μπιτινής Π. 2, Παπασαράντος Γ. 8, Φιλίνης Δ. 9, Γκολέμης Ι.11 (1), Αχριάνης Σ. Κοσσιώρης Χ. 14.

Διαιτητές: Καραλής - Στρέμπας.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβοστα παιδιά που έπαιξαν για το γόητρο και τη φανέλα. Θα μπορουσαν να παρουν πρωτάθλημα φέτος. Δεν πειράζει! Του χρόνου.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
MaDMaN είπε...

ti egine re paidia...??25 pontous diafora omada G e8nikhs ??

Ανώνυμος είπε...

εσεις το προηγουμενο καλοκαιρι θα συνεργαζοσαστε με τη ΓΕΑ και χθες δωσατε το πρωταθλημα στο λΕΩΝΙΔΕΙΟ.για να δουμε το καλοκαιρι με τι ......... θα ζητησετε συνεργασια.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία! Τώρα μπαίνουμε στο ζουμιιιιι! Αλήθεια ποιος ζήτησε συνεργασία το προηγούμενο καλοκαίρι και ποιος αρνήθηκε? Ποιος το πρότεινε δημόσια, ποιος απαντούσε δήθεν ότι συμφωνεί και από πίσω έλεγε άλλα? Ποιος έλεγε στα συμβούλια του σωματείου του "θα αφήσετε τον Παλλαντζά και τον Κολιόπουλο να σας γ******"?.
Πάμε παρακάτω. Μήπως θα ήταν πιο σωστό για το μπάσκετ της πόλης να προσεγγίσετε τον Οίακα και να συμφωνήσετε στη δημιουργία μιας ενιαίας ισχυρής ομάδας που θα επαιζε στη Γ' Εθνική, παρά να θέλετε απλά να νικήσετε για "να μας τρίψετε την κουπα στη μούρη"? Και τελικά ποιος κέρδισε χτες? Αμφισβητει κανείς ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα? Αν αξίζατε το πρωτάθλημα μπορουσατε να το πάρετε. Χθες φάνηκε ξεκαθαρα οτι δεν το αξιζατε. Εκτός αν περιμένατε να κάτσουμε να χάσουμε με κατεβασμένα τα χέρια. Λυπουμαστε αλλά το μπάσκετ είναι ενα παιχνίδι με δυο ομάδες που στο τέλος κερδίζει πάντα η μια , η καλύτερη! και αυτό δεν αμφισβητείται όταν η διαφορά είναι 25 πόντοι!

Ανώνυμος είπε...

Οι γεώτες δεν κατάλαβαν τι τους χτύπησε χθές.Μάλλον ήταν ακόμη ζαλισμένοι από τα μπουζούκια μετά την νίκη επί του Αργοναύτη. Κύριοι ο πρωταθλητισμός χτίζεται με σκληρή προπόνηση και ιδρώτα, υπό τη σκέπη του φίλαθλου πνεύματος και μάλλον εσείς τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο θεωρήσατε τον Οίακα δεδομένο, αλλά βγάλατε και γλώσσα με ειρωνίες και κακόβουλα σχόλια. Δεν πειράζει, κάντε ταμείο χρονιάς τα 10 πούρα και μερικές φιάλες ουίσκι και αφήστε αυτούς που πραγματικά ασχολούνται με το μπάσκετ να προωθόυν το φίλαθλο πνεύμα.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια, κάνατε τη ΓΕΑ - ΓΑΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια σε ποιό φίλαθλο πνεύμα αναφέρεστε όταν παντελονιάσατε το χρήμα απο το Λεωνίδιο; Και αν έχετε α.....α βγείτε και πείτε πως δεν έγινε έτσι. Ή οτι η ΓΕΑ δεν θα τα έπαιρνε για να δώσει το εισητήριο στο Λεωνίδιο. Μόνο ο Αργοναύτης είπε όχι στο χρήμα και έπαιξε για την πάρτη του. Και ας είπε το αντίθετο ο Κωστούρος στους παίχτες του (αν και ενήμερώθηκε απο την προηγούμενη του αγώνα οτι ο Αργοναύτης αρνήθηκε την προσφορά) για να σκυλιάσουν. Παλιά τα κόλπα σας αλλά δεν πειράζει...Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει τους καραγκίοζηδες..Ανοίξτε τα στραβά σας μικρόμυαλοι παραγοντίσκοι και κοιτάξτε να συνεργαστούν οι ομάδες του Ναυπλίου μήπως και βγείτε απο την αφάνεια. Παρακαλώ να δημοσιευτεί αν έχετε φιλότιμο.

Ανώνυμος είπε...

Ονομάζομαι Γκέλυ Χαύτα και "ευτυχώς" εγώ έχω και όνομα και επώνυμο. Ο "ευρωκόουτς" που...."εφυγε με την ουρά στα σκέλια" αν δε με απατά η μνήμη μου(είμαι και μεγάλη πια βλέπετε) είναι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε, μεγάλωσε σ αυτή την πόλη, ίδρωσε και μάτωσε στα γήπεδά της και τίμησε το μπάσκετ της με τον καλύτερο τρόπο. Κάποιοι μάλλον ξέχασαν ότι τον αποθέωναν σαν παίκτη του ΟΙΑΚΑ. Οι "γεννίτσαροι" που προαναφέρετε, επίσης. Οπότε λίγη προσοχή στα σχόλιά σας δεν θα έβλαπτε. Χαίρομαι πάντως που διακρίνω την ... "καλλιέργεια του φιλάθλου πνεύματος" σε όλα σχεδόν τα δημοσιευμένα ανώνυμα σχόλια στο συγκεκριμμένο post.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά του Ναυπλίου ευχαριστούμε που φαγωνόμαστε μετάξι μας και πήραν άλλοι το πρωτάθλημα! πόσο Μ... είμαστε!!!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως δεν χαρίζεις το παιχνίδι στον αντίπαλο επειδή το αποτέλεσμα για 'σένα είναι "αδιάφορο".Μήπως η ΓΕΑ προτιμούσε να μην κατέβει καθόλου ο ΟΙΑΚΑΣ???Το ανήθικο λοιπόν είναι να βγάζεις σε δημοπρασία τους κόπους των παικτών παντελονιάζοντας το χρήμα και πουλώντας την άνοδο σε μια άλλη ομάδα!!!Προφανώς πρέπει να ενημερωθείτε για την καλοκαιρινή ταρίφα στην οποια αποσκοπουσε η ΓΕΑ...Το μόνο σίγουρο πάντως είναι οτι οι 25 πόντοι διαφορά δεν μπορούν να διαμορφωθούν ούτε απ' τα λάθη της γραμματείας, ούτε απ' τα υποθετικά χρήματα του Λεωνιδίου.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,
Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα σχετικά με το σαββατιάτικο παιχνίδι.
Πρώτα από όλα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά του Οιακα που τίμησαν τους εαυτούς του και την ομάδα τους. Το ίδιο θα έκανα και γω στη θέση τους γιατί έχω μάθει ότι κερδίζω να το παίρνω γιατί το αξίζω και μόνο. Και με τη εμφάνιση μας το Σάββατο δεν αξίζαμε τη νίκη.
Συνεχίζοντας δε θα ήθελα να μπω στη λογική παρασκηνίου, αλλά όσα έγιναν στο περιθώριο του αγώνα (στην κερκίδα και τη γραμματεία κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη) με θλίβουν βαθειά και με βρίσκουν αντίθετο πρώτα ως άνθρωπο αλλά και ως Ναυπλιώτη. Και μην μου πει κανείς ότι ‘σιγά αυτά γίνονται παντού’, δε με ενδιαφέρει τι γίνετε παντού. Είμαι πικραμένος διότι ετούτος ο τόπος δεν διεκδίκησε ποτέ σύσσωμα αυτό που του αξίζει στο μπασκετ στα 24 χρόνια που αγωνίζομαι. Ακόμα και όταν ήμουν στην αντίπερα ‘όχθη’ (στον Οιακα) ποτέ δεν ωρίμασαν συνθήκες για μια δυνατή ομάδα στην πόλη μας με κορμό ντόπιων παικτών.
Επειδή τυγχάνει να έχω καλές σχέσεις με πολλούς συναθλητές μου και να συζητάμε, είμαι πεισμένος πως και άλλοι σκέφτονται το ίδιο με μένα.
Θα καλούσα λοιπόν όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για το καλό του Ναυπλιακού μπασκετ, πέρα από προσωπικές προσδοκίες, εγωισμούς και μικροπρέπειες να το αποδείξουν δημιουργώντας επιτέλους μια ισχυρή ομάδα , συσπειρώνοντας έτσι και τον κόσμο, για μεγάλα πράγματα.
Το υλικό στην πόλη μας υπάρχει, όπως και οι φόρμουλες για να πραγματοποιηθεί αυτό. Καλή θέληση όμως???
Μήπως είναι καιρός να γίνει???

Διαμαντής Φιλινης

ΥΓ. Τα παραπάνω τα έγραψα πριν διαβάσω τα σχόλια στο blog του Οιακα. Οι μικρότητες και οι χαρακτηρισμοί δεν έχουν θέση σε όσα λέω. Επίσης οι αξίες των ανθρώπων κρίνονται στη διάρκεια,τις διακρίσεις και στα χρόνια παρουσίας στο χώρο και όχι από έναν αγώνα. Και ξέρετε υπάρχουν τέτοιοι και στις δυο ομάδες και καλό είναι να σεβόμαστε και να αναγνωρίζουμε και όχι να έχουμε παρωπίδες.
Όποιος δε σέβεται αυτά απλά δε σέβεται τον εαυτό του και δεν αξίζει να ασχολειται με το άθλημα

Στέφανος Παλλαντζάς είπε...

Δύο 24ωρα μετά τον αγώνα νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να πω μια πρώτη γνώμη σχετικά με τα όσα γράφονται και λέγονται στο παρόν ιστολόγιο και σε άλλα ιστολόγια της πόλης για τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου.
Είναι προφανές ότι δεν θα απαντήσω στα διάφορα απίθανα και υβριστικά γράφονται για μένα,για "παντελονιάσματα", "συνώνυμα του φανατισμού στο Μπαμπινιώτη" και άλλα τέτοια που χαρακτηρίζουν αυτους που τα γράφουν. Δεν θα απαντήσω επίσης σε αυτούς που ήλπιζαν ότι τα προκλητικά τους σχόλια δεν θα δημοσιευτούν. Καταλαβαίνω την πίκρα για την ήττα, όπως καταλαβαίνω και τη χαρά για τη νίκη. Δεν συμμερίζομαι ύβρεις και φανατισμούς από καμιά πλευρά.
Δεν συμμερίζομαι επίσης απόψεις του στυλ "η γραμματεία και οι διαιτητές". Καταλαβαίνω ότι γράφτηκαν εν θερμώ και αυτοί που τα έγραψαν, αν το ξανασκεφτούν τώρα νηφάλια, θα καταλάβουν πως έχουν άδικο και εκτίθενται.
Δεν είναι όμως αυτό τούτη την ώρα που έχει σημασία. Σημασία έχουν δυο πράγματα.
Το πρώτο είναι η απαράδεκτη κατά τη γνώμη μου θέση μερικών (ευτυχώς πολύ λίγων) ότι ο Οίακας έπρεπε να κάτσει να χάσει. Δίνω τα εύσημα στους αθλητές που καταδίκασαν τέτοιες απόψεις. Το τι λέει η κερκίδα λίγο με απασχολεί. Δυστυχώς η ευτυχώς, σε όλα τα αθλήματα και σε όλα τα γήπεδα, κάποιοι επιμένουν να πάνε για να εκτονώνονται. Ευθύνη όλων μας είναι να τους απομονώνουμε.
Η ουσία είναι πως προσωπικά δεν θα ζήταγα ποτέ από τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας μου να κάτσουν να χάσουν, για οποιοδήποτε λόγο. Και νομίζω ότι ο καθένας στη θέση μου θα έκανε το ίδιο. Έτσι κι έγινε και απλά, όπως στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα μου δεν έπαιξε καλά και έχασε, προχτές έπαιξε πολύ καλύτερα και κέρδισε με άνεση. Το αν είχε κίνητρο ή όχι, ας το ψάξουν οι αντίπαλοι που είχαν.
Το δεύτερο και πιο σημαντικό θέμα είναι το άνοιγμα ξανά της συζήτησης για τη "μια ισχυρή ομάδα της πόλης." Εδώ λοιπόν σήμερα θα θυμίσω το άρθρο που είχε δημοσιευτεί με την υπογραφή μου στις 28-5-2009 με τίτλο Ο χρόνος τελειώνει .... Πίσω από αυτό το άρθρο υπάρχει ένα σημαντικό ιστορικό συζητήσεων που αυτοί που σήμερα μιλάνε για την συνεννόηση και μας κατηγορούν (και ειδικά εμένα προσωπικά) ότι εμείς φταίμε για όσα συμβαίνουν, το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά.
Θα σταματήσω για την ώρα εδώ. Θα επικροτήσω όλες αυτές τις απόψεις που θέλουν τη συνεννόηση, από όποια αφετηρία κι αν ξεκινούν και όποια πρόταση κι αν κάνουν. Θα επανέλθω τις επόμενες μέρες με συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις, πάντα δημόσια και πάντα επώνυμα. Και ελπίζω τότε να βρεθεί κοινός τόπος και να προχωρήσουμε. Τώρα είναι όντως η ώρα να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν σε έβρισε. Τα λεφτά τα παντελονιάσατε όμως. Έλα τώρα...Άλλο να παίζουν οι παίχτες για το γόητρο της ομάδας τους και άλλο για να μην μείνουν απλήρωτοι!

Στέφανος Παλλαντζάς είπε...

Ναι! Και τα περί "συνώνυμου του φανατισμου στο Μπαμπινιώτη ο Παλατζάς" τι είναι? Όπως και αυτό που γράφεις τώρα! Δεν είναι ύβρις προσωπικά για μένα?
Αλλά για πες μου! Εσύ που το λες ξανά και ξανά αυτό το περί "παντελονιάσματος", έχεις το θάρρος να το πεις επώνυμα? Γιατί εγώ μπορώ να πω επώνυμα ποιοι "παντελόνιασαν" ποιους σε προηγούμενο παιχνίδι! Θες μήπως να "ανταλλάξουμε χρήσιμες πληροφορίες"? Πολύ ευχαρίστως! Σε περιμένω με ανυπομονησία!

Στέφανος Παλλαντζάς είπε...

Και μια συμβουλή! Μην επιμένεις στο θέμα, γιατί δε σε συμφέρει! Ότι έγινε , έγινε. Χάσατε με διαφορά, δεν παίξατε καλά, τέλειωσε. Αν μπορούσατε και ήσασταν καλύτεροι, όσα και να "παντελονιάζαμε", θα κερδίζατε! Αλλού είναι το θέμα τώρα! Ο Διαμαντής το έθεσε σωστά! Εγώ εκεί περιμένω απαντήσεις!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ Κ ΠΑΛΛΑΝΤΖΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 1 ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ?2 ΕΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ????, ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ,ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΗΤΑΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ(ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ)ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ????ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ........

Γ. Σιατηρλή είπε...

ο Οίακας κέρδισε γιατί σε αυτό τον αγώνα ήταν η καλύτερη ομάδα και γιατί ίσως η ΓΕΑ δεν ήθελε τόσο πολύ την άνοδο και για να μην εκτεθεί προσπαθεί να ρίξει αλλού τις ευθύνες. Αλίμονο αν υπάρχει κανείς ναυπλίωτης που να υποστηρίζει ότι έπρεπε να κάτσουμε να χάσουμε. Αμφιβάλω για το πόσο πραγματοποιήσιμη είναι η ιδέα μιας ομάδας για το Ναύπλιο.Πώς να συνεννοηθείς με ανθρώπους που χρόνια τώρα προσπαθούν πρώτα να δημιουργήσουν πρόβλημα στο σωματείο μας και μετά να βοηθήσουν το δικό τους;
Μπροστά στα μάτια μας να πλησιάζουν ανήλικους αθλητές για να τους πάρουν στην ομάδα τους,θέτουν θέματα μεταγραφών ανήλικων αθλητών και δεν παρουσιάζονται επίσημα στο σωματείο μας αλλά βάζουν τους γονείς να μαλώνουν και να διεκδικούν. Η ΓΕΑ ξαφνικά πριν χρόνια που αποφάσισε να ασχοληθεί με το μπάσκετ ¨απαίτησε να ξεπουληθεί¨ ο Οίακας για να φτιάξει αυτή ομάδα. Και επειδή το Δ.Σ. του Οίακα διαφύλαξε τα συμφέροντα του σωματείου κατηγορήθηκε. Αν είχαμε ανοίξει όλες τις πόρτες εξόδου σε όλους ή αν καλύτερα είχαμε κλείσει το σωματείο θα είμασταν καλοί και θα ενδιαφερόμασταν για το μπάσκετ της πόλης. Επιβιώσαμε απ΄όλον αυτόν τον πόλεμο καιμετά από χρόνια διεκδικήσαμε πάλι το πρωτάθλημα. Το χάσαμε και η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μας, της διοίκησης,των προπονητών και των αθλητών.
Καταδικάζω κάθε είδους φανατισμό από όποια πλευρά και αν προέρχεται, αλλά κάποια στιγμή και η ΓΕΑ θα έπεφτε θύμα της ίδιας της της συμπεριφοράς! Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε......

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην ο Οιακας κερδισε γιατι οι αντιπαλοι του ολη την εβδομαδα ασχολοντιουσαν με σαμπανιες,πουρα και μπουζουκια και οχι το πως θα αγωνιστουν.Αλλα γελαω με οσους μιλανε για συνενωσεις και νοιαζονται για το καλο του ναυπλιωτικου μπασκετ.Δεν εχεται καταλαβει ολοι οτι οσοι ασχολουνται με τα κοινα του μπασκετ στο Ναυπλιο εχουν ιδιοτελεις σκοπους;Καποιοι γινονται παραγοντες και χρηματοδοτες μονο και μονο για να προωθησουν τα παιδια τους.Οι προπονητες εχουν κανει γκετο και οικογενειακες επειχηρησεις τις ομαδες βαζοντας τις γυναικες και τα παιδια τους στις ακαδημιες ασχολουνται μονο με αυτες οχι βεβαια για να βγαλουν ταλεντα αλλα για να παρουν τα χρηματα που δινει ο καθε γονιος καθε μηνα.Έχουν αφησει στην απεξω παιδια καθηγητες φυσ. αγωγης χριζοντας προπονητες φαρμακοποιους,μπακαληδες κ.α. μονο και μονο επειδη ειναι κολλητοι τους.Ψαχνουν χρηματοδοτες για να πληρωνουν καποιους παικτες ενω σε αλλους δεν δινουν ουτε χαρτζηλικι για την βενζίνη τους!

Υ.Γ. Αν ανεβαινε η ΓΕΑ ο κ. Κωστουρος θα παρεμενε προπονητης ή θα την εκανε αλλα γαλλικα οπως περσι λογω ανελημενων υποχρεωσεων και θα επεστρεφε παλι στο τοπικο για να παρει την δοξα του πρωταθληματος;
Υ.Γ.2 Κ. Φιλίνη εσεις που νοιαζεσται για το καλο του μπασκετ περσι γιατι δεν κατεβηκατε να παιξεται στην Γ' Εθνικη;Αν γινοταν καποια συνενωση εσεις θα συμμετειχατε σε αυτην την νεα ομαδα αν δεν ηταν προπονητης ο κ. Κωστούρος;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια τι ασχολειστε με τους καραγκιοζιδες;;Τους πηραμε τα σοβρακα και τους εχει μηνει μια πικρα στο στομα... που θα την θιμουντε μεχρει το Σεπτεμβριο!!Αυτο τους αξιζε!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδια, οτι εγινε εγινε...
καλυτερα που ανεβηκε το Λεωνιδιο, γιατι το ταξίδι ειναι μακρύ και δύσκολο. Ζαλάδα μας επιανε.
(μακαρι να ανεβαινε και το Κρανιδι μαζι)