10 Ιαν 2010

Ένας φίλος δημοσιογράφος έγραφε τις προάλλες ότι ο Οίακας είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, γιατί έχει την πληρέστερη ομάδα, αρκεί τα "αστέρια" του να παίζουν το μπάσκετ που ξέρουν. Αυτό επιβεβαιώθηκε κατά πολύ στον χθεσινό αγώνα με τον Ποσειδώνα. Όταν έχεις πέντε παίκτες με πάνω από 10 πόντους και ευστοχία έξω από τα 6,25 και άλλους 6 (μεταξύ των οποίων και δυο έφηβους) να έρχονται από τον πάγκο και να σκοράρουν επίσης, παίζοντας και καλή άμυνα, και αυτό παρά την απουσία ακόμη τριών βασικών παικτών, τότε είναι προφανώς δύσκολο να χάσεις απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Κατσαλούλης και Κοντός στο πρώτο ημίχρονο, Κατσούρης, Κοτσόβολης και Δελής στο δεύτερο οδήγησαν την ομάδα με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας στη μάλλον εύκολη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που είναι πάντοτε "ομάδα" και έχει τον καλύτερο, κατά τη γνώμη μας, πλεϊμέηκερ του πρωταθλήματος. Δυο εξαιρετικά δεκάλεπτα, πρώτο και τρίτο, σε άμυνα και επίθεση ήταν αρκετά για να τελειώσει το ματς.

Κατσαμάκης και Καραγιάννης προσπάθησαν από τον Ποσειδώνα.

Τα δεκάλεπτα : 24-13, 15-13, 26-19, 16-13

Οίαξ Ναυπλίου (Γκόλαντας- Νενεκούμης) : Κατσούρης 11(3), Παλλαντζάς 2, Κοντός 12 (2), Μπακάλης, Κοτσόβολης 20 (1), Κατσαλούλης 13 (1), Δελής 10 (1), Καζατζόγλου, Καζάς 2, Ρεκουνιώτης 6, Σχορτσανίτης 5.

Ποσειδών Λουτρακίου (Μανωλιτσάκης) : Καραγιάννης 11(1), Ντερτιλής 6, Γιαβρής, Κατσαμάκης 23 (1), Δημητριάδης, Παπανικολάου 3, Ουλής 5, Αντωνόπουλος 4, Χριστοφιλόπουλος, Ιατρού, Τσακίρης 3, Γλυκοφρύδης 3.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pote tha grapsete gia ton agwna paidikou oiaka-neosxoleio kai ayton tou paidikou oiakas-aek argous ???

Ανώνυμος είπε...

gt tous agwnes pou xasate den tha grapsete?

Ανώνυμος είπε...

sygxaritiria gia to tharos pou exete na emfanizetai ayta ta sxolia!sas a3izoun pragmatika bravo

Ανώνυμος είπε...

omws akoma na grapsete gia tous agwnes tou paidikou........ ti egine?

Ανώνυμος είπε...

exete skopo tlk na min grapsete gia to paidiko e?