24 Ιαν 2010

Πέντε μόνο λεπτά έφταναν για να τελειώσει στην ουσία το χτεσινό παιχνίδι στο Κρανίδι. Ο Οίακας κατέβηκε στην δύσκολη έδρα της Ερμιόνης με πολλές απουσίες, με σημαντικότερη αυτή της τελευταίας στιγμής του αρχηγού Αδριανού Κατσούρη, και με δύο εφήβους και έναν παίδα στη σύνθεση του. Από την άλλη ο Α.Ο. Κρανιδίου ήταν ενισχυμένος με τους αδερφούς Πουλή που δεν έπαιξαν στον πρώτο ματς.

Μέσα στο παγωμένο κλειστό της Ερμιόνης, οι παίκτες του Οίακα ξεκίνησαν με ένα εύκολο 11-0 στα πρώτα τρία λεπτά, αναγκάζοντας τον προπονητή του Κρανιδίου να ζητήσει αμέσως timeout. Εκεί ... μάλλον μείναμε στον πάγκο. Για δέκα ολόκληρα λεπτά ο Οίακας δεν υπήρχε στο γήπεδο. Αποτέλεσμα : το Κρανίδι πέρασε μπροστά στο σκορ με +10!!! Timeout και φωνές από τον Παναγιώτη Γκόλαντα ξύπνησαν τους παίκτες και ακολούθησε ένα μαγικό πεντάλεπτο, στο οποίο με μπροσταρηδες τους Κατσαλούλη, Μπακάλη και Κοντό το -10 έγινε +10. Το σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα να παίζει τη γνωστή εξαιρετική άμυνα και τον Κοτσόβολη να εκτελεί κατά ριπάς έξω από τα 6,25 κ.., με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει και τους 30 πόντους και την ομάδα του Κρανιδίου να καταθέτει νωρίς τα όπλα, μην μπορώντας να αντιδράσει, όπως σε προηγούμενα παιχνίδια.

Κορυφαίοι του Οίακα οι Κοτσόβολης, Κατσαλούλης , ενώ τον Κοντό που ήταν εξαιρετικά μόνος στην περιφέρεια βοήθησαν τόσο ο Μπακάλης όσο και ο Παλλαντζάς όταν χρειάστηκε. Από το Κρανίδι ξεχώρισαν Προσίλης και Γιαννακόπουλος, σημαντική η παρουσία των Αφων Πουλή, ενώ άποντος έμεινε ο Καπόγιαννης (χωρίς αυτό φυσικά να δικαιολογεί τον εκνευρισμό του, ειδικά πάνω στον Παλλαντζά).

Τα δεκάλεπτα : 19-14, 13-28, 12-19, 20-26

Α.Ο. Κρανιδίου (Παπαδημητρόπουλος) : Πουλής Κ. 10, Καραθεόπουλος 1, Καρανικόλας 2, Γιαννακόπουλος 15, Καπόγιανννης, Προσίλης, 17 (4), Μέξης 5, Πουλής Ι. 14 (1).

Οίαξ Ναυπλίου (Γκόλαντας) : Χαϊδάς, Παλλαντζάς 1, Κοντός 4 (1), Μπακάλης 8 (2), Κοτσόβολης 32 (6), Κατσαλούλης 18, Δελής 10, Μωραίτης, Καζάς 4, Ρεκουνιώτης 10, Καζατζόγλου, Σχορτσανίτης 2.

Πολύ καλή η διατησία των Καραλή - Αντωνάκου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

efage mia mpounia o mikros kai to kanate 8ema.....olh h omada me 1 proponhsh tin evdomada kai sas kontarame mexri ekei pou mas to epetrepe h fusikh mas katastash...

Στέφανος Παλλαντζάς είπε...

Αγαπητέ Φίλε:
1. Από πότε υπάρχει κανονισμός που λέει ότι η πρώτη μπουνιά χαρίζεται? Και από τη δεύτερη βλέπουμε? Το καλό είναι πάντως ότι το ομολογείτε! Κανονικά θάπρεπε να επέμβει αυτεπάγγελτα η ένωση, έστω και εκ των υστέρων. Και αυτό γιατί τώρα τελευταία τρώμε ... πολλές μπουνιές από διάφορους που δεν θάπρεπε να παίζουν μπάσκετ.
2.Το αν κάνατε μια προπόνηση είναι δικό σας θέμα. Προσωπικά σας θεωρώ καλή ομάδα, και αυτό φάνηκε και από τα αποτελέσματα που φέρατε με άλλες ομάδες! Καλή συνέχεια!