24 Μαΐ 2016


Ο Σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Παύλο Νώντα  για την επόμενη αγωνιστική  Χρονιά.

Νέο πρόσωπο της προπονητικής ομάδας , θα αποτελέσει και ο Γιάννης Καραντζούλης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα  μπάσκετ και προπονητική εμπειρία σαν προπονητής ακαδημιών στην ΑΕΚ Αργους (2008-2010), στον Αργειακό Έσπερο (2011-2013) και τελευταία στην Ένωση Τραχώνων-Δία Αλίμου(2014-16) όπου ήταν και βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα,   που μαζί με τον Παύλο Νώντα, θα αποτελέσουν το νέο προπονητικό δίδυμο της Ανδρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας.

Όσον αφορά το αναπτυξιακό κομμάτι του συλλόγου μας  (Εφηβικό –Παιδικό- Ακαδημίες) θα απαρτίζεται από τον Γιάννη Καραντζούλη, τον επί 20 χρόνια ακάματο προπονητή των ομάδων μπάσκετ του συλλόγου μας Θωμά Πέτα, καθηγητή Φυσικής Αγωγής με Ειδικότητα Μπάσκετ και εξειδίκευση στις μικρές ηλικίες και από τον μέχρι πρότεινος προπονητή της παιδικής ομάδας του Οίακα Χρήστο Κοσσιώρη,  υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του Παύλου Νώντα.

Ευχόμαστε σε όλους να είναι Υγιείς και να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων Συλλόγου μας!
Αντιδράσεις: