17 Νοε 2015


Στο ντέρμπι των δύο πρωτοπόρων, η παιδική ομάδα του Οίακα Ναυπλίου επικράτησε της Δόξας Π.Σ. Αγίου Ανδριανού με 66-74, καλύπτοντας έτσι την διαφορά του μεταξύ τους αγώνα στον πρώτο γύρο.
Με αυτή τη νίκη ο Οίακας τίθεται επικεφαλής του 1ου ομίλου στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΣΚΑΚ και αποκτά σοβαρό πλεονέκτημα για τη συνέχεια και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με την ομάδα του προπονητή μας Βαγγέλη Τσοτσόκου να παίζει με ενθουσιασμό και πάθος και να  επιστρέφει από τους -10 πόντους κάπου στα μισά της 2ης περιόδου κρατώντας ένα προβάδισμα 6-10 πόντων μέχρι το τέλος.
Το τελικό 66-74 διαμορφώθηκε με δύο βολές σε νεκρό χρόνο του Δημήτρη Τσούχλη, ο οποίος και ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας μας μαζί με τον Μάρκο Γκίκα, τον Αποστόλη Μπακρυσιώρη αλλά και με όλους τους παίχτες μας να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την νίκη.
Η μεγάλη αυτή νίκη αφιερώθηκε από τους αθλητές στον άτυχο συμπαίκτη τους Παναγιώτη Παλλαδινό που τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι του σε μια σύγκρουση με αντίπαλο στο α΄ημίχρονο και αποχώρησε.
Όλη η ομάδα του εύχεται περαστικά και γρήγορη επιστροφή. 

Δόξα Π.Σ. Αγίου Ανδριανού – Οίακας Ναυπλίου 66-74!

Τα δεκάλεπτα του αγώνα :  20-16, 18-20, 11-25, 17-13

Δόξα Π.Σ. Αγίου Ανδριανού (Τοκατλίδης-Μιχόπουλος):
Κοττίνης, Μιχόπουλος 12, Κακουριώτης 12, Ντεβές, Στεργίου 14, Μαραγκός 16, Γκολέμης, Σαρήγιαννης 6, Μυλωνάς, Ευστρατίου 2, Ντάφλος 2, Δρούζας.

Οίακας Ναυπλίου (Τσοτσόκος):
Ρόκιζας 11, Καβούλας, Μπακρυσιώρης 16, Παλλαδινός 4, Βλάχος 2, Σταθογιαννόπουλος, Μαρτίνος, Τσούχλης 3, Μητρόπουλος, Μπούνος, Παπαμήτρου 8, Γκίκας 30.