26 Μαΐ 2015


ΝΑΥΠΛΙΑΚΟ BASKETBALL : Η Ισχύς εν τη Ενώσει


             

Οι δύο ομάδες του Ναυπλίου, Οίακας Ναυπλίου Α.Ο. και Α.Σ. Ναύπλιο 2010,  μετά από συζητήσεις και επιδεικνύοντας εκατέρωθεν εξαιρετικά καλή θέληση, αποφάσισαν να συνεργαστούν με γνώμονα την ανάπτυξη του basketball, την ενίσχυση της δυναμικής του και την εδραίωση του αθλήματος ως κυρίαρχο στην πόλη μας.
Αφήνοντας πίσω αντιπαραθέσεις και διαφορές 25 ετών (παθογένειες που οφείλονταν κυρίως σε μικρο-προσωπικά συμφέροντα), ξεκινάει μια πολύπλευρη συνεργασία.
Η αρχή γίνεται με την ίδρυση κοινής Ακαδημίας Basket ώστε να αναγεννηθεί η αγάπη των παιδιών για το άθλημα και να δημιουργηθεί μια κοινή αθλητική, συλλογική συνείδηση. 
Ταυτόχρονα ενισχύονται τα ενήλικα τμήματα των ομάδων ώστε να είναι ισχυρά, ανταγωνιστικά και να πρωταγωνιστούν στις κατηγορίες τους.
Το πέρασμα από τα ευχολόγια στις αποφάσεις και τις πράξεις ΕΓΙΝΕ!!!
Στόχος και Ελπίδα είναι αυτή η συνεργασία να είναι αποδοτική, να βρει ανταπόκριση και να κερδίσει την υποστήριξη όλων των δημοτών και των θεσμικών παραγόντων της πόλης μας που αγαπούν τον αθλητισμό.Το ΔΣ του Οίακα Ναυπλίου Α.Ο.                                       Το ΔΣ του Α.Σ. Ναύπλιο 2010
Αντιδράσεις: