23 Μαρ 2015
Στο κρισιμότερο τεστ της χρονιάς η ομάδα μας , στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΣΚΑΚ, πήρε άριστα και "απέδρασε" από την Ερμιόνη με τους δύο βαθμούς της νίκης, οι οποίοι της εξασφαλίζουν την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία!
Η εξέλιξη του παιχνιδιού δεν προσφερόταν για...καρδιακούς καθώς οι παίκτες και των δύο ομάδων φρόντισαν να κρατήσουν την αγωνία και την ένταση σε υψηλά επίπεδα καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Η ομάδα της Ερμιόνης διατηρούσε για 32 λεπτά μια διαφορά 6-8 πόντων εκμεταλλευόμενη την υπεροχή της σε ύψος και δύναμη κοντά στο καλάθι, αλλά και την αστοχία των παικτών του Οίακα. Στα τελευταία 8 λεπτά, οι παίκτες μας με κατάθεση ψυχής έβγαλαν μεγάλες άμυνες, βελτίωσαν την επιθετική τους λειτουργία και ισοφάρισαν το παιχνίδι σε 60-60.
Μάλιστα, είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια, όμως η τελευταία μας επίθεση 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος δε βρήκε στόχο.
Στην παράταση, με περισσότερα αποθέματα ψυχής και ενέργειας, φτάσαμε στη μεγάλη νίκη με τελικό σκορ 72-75.
Η νίκη αυτή μας δίνει μαθηματικά τον τίτλο, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
Το επόμενο Σάββατο, στον εντός έδρας αγώνα μας με τον Άρατο Κιάτου θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος. Σας περιμένουμε όλους!!

Υ.Γ1. Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν μέχρι την Ερμιόνη για να μας στηρίξουν. Η παρουσία τους ήταν συγκλονιστική!

Υ.Γ2. Ευχαριστούμε θερμά το. Α.Ο Ερμιόνης και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της κ. Ευάγγελο Δημαράκη για την φιλοξενία που παρείχαν στην  ομάδα μας!

Το φύλλο αγώνα είχε ως εξής :

Τα δεκάλεπτα του Αγώνα : 15-06, 19-18, 18-15,10-21 (κ.δ.60-60) παρ.12-15.

Α.Ο Ερμιόνης (Καράμπελας-Σκορδής): Πλατανίτης Π., Αγγελής Ν.,Θωμάς Γ.(14), Μαναριώτης Π.(18), Γκολέμης Ι.(3), Καράμπαμπας Ι.(12), Δεβελέκος Αν.(3), Μπαζιμακόπουλος Αν., Ευστρατίου Π.(14), Κρίνης Ι., Γιαννακόπουλος Ι.(8), Ευστρατίου Πέτρος.

Οίαξ Ναυπλίου Α.Ο (Κοκκάλας Λ.): Τούμπας Δ., Λιακόπουλος Λ.(3), Κοσσιώρης Χ.(11), Στατεράς Β.(10), Μπούκουρας Γ., Κατσαλούλης Ν.(3), Παπασαράντος Ι.(9), Φλεβάρης Ι., Μπιτζής Δ.(8), Μπουρτσουκλής Γ.(29), Καζάς Μ.(2), Παπαμήτρου Κ.

Διαιτητές του Αγώνα: Κουτσοδήμος - Μαυραντζάς.

Αντιδράσεις: