24 Μαΐ 2010



Αφιερωμένο στα νέα παιδιά του Οίακα που μας χάρισαν φέτος αξέχαστες στιγμές. Το μέλλον τους ανήκει

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκτος απο τα παιδια που φαινονται στις φωτογραφιες..υπαρχουν ακομα μεγαλυτερα παιδια-ταλεντα που καταστρεψατε με την πολιτικη της ομαδας..δηλαδη που δηλωνονται καθε χρονο ολα τα παιδια ανεξαρτητα με το αν θελουν ή μη να συνεχισουν στην ομαδα την επομενη περιοδο! Αυτο ειναι τραγικο!! οχι μονο για το μπασκετ το οποιο πιστευετε πως προωθειτε αλλα και για τα ιδια τα παιδια τα οποια σταματουν το μπασκετ!!!
Ειναι καιρος λοιπον να βαλετε μυαλο και να παψετε επιτελους να κρατατε τα παιδια στην ομαδα σας θελοντας και μη...

Υστερογραφο: ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ!!!!!

Οίακας Ναυπλίου είπε...

Αγαπητέ Φίλε "που σταμάτησες το μπάσκετ εξαιτίας μας". Για να τιμήσουμε και εσένα και όλους τους άλλους "που σταμάτησαν το μπάσκετ εξαιτίας μας" θα καθιερώσουμε από φέτος να γιορτάζουμε - το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουλίου μετά τη λήξη της περιόδου των μεταγραφών - τον άγνωστο και αδικημένο αθλητή "που σταμάτησε το μπάσκετ εξαιτίας μας"!!!
Επιτέλους ! Φτάνει πια! Το ίδιο τροπάριο κάθε χρόνο! Πέστε και τίποτα καινούργιο ρε παλληκάρια! Όλο τα ίδια και τα ίδια! Κι αν ακόμη αισθάνεστε αδικημένοι από τον Οίακα και λέτε από εδώ και από εκεί ότι "σας κρατάει το δελτίο ο Οίακας χωρίς τη θέληση σας", κάντε τον κόπο να πάρετε ένα τηλέφωνο στη διοικηση και να ρωτήσετε αν είστε στους καταλόγους αθλητών ή όχι. Και αυτό να το κάνετε έγκαιρα όταν ισχύει η περίοδος μεταγραφών και όχι μετά. Γιατί μετά δύσκολα να πιστέψουμε ότι δεν έχετε λόγο να το λέτε και να "παραπονιόσαστε" δήθεν ότι "κόψατε το μπάσκετ εξαιτίας μας"!
Πάντως ποτέ δεν είναι αργά!