27 Μαΐ 2008

Με επιτυχία διεξήχθησαν την Κυριακή που μας πέρασε φιλικοί αγώνες παμπαίδων Α και Β και μίνι με τα αντίστοιχα τμήματα του Αργοναύτη Ν.Κίου. Έγιναν τρία παιχνίδια.

Στο πρώτο και σημαντικότερο η ομάδα παμπαίδων Β (ουσιαστικά η παιδική της επόμενης χρονιάς με δυο -τρεις προσθήκες ακόμη) κέρδισε εύκολα τον Αργοναύτη με 51 - 27 ύστερα από ένα πολύ καλό β' ημίχρονο με κορυφαίους τους Δημήτρη Παλλαντζά, Χρήστο Γιαννόπουλο και Παναγιώτη Χαϊδά.
Στο δεύτερο παιχνίδι οι παμπαίδες Α νίκησαν και αυτοί με 10 πόντους διαφορά. Έπαιξαν πάνω απο 15 παιδιά και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την καλή δουλειά που γίνεται στις υποδομές της ομάδας.

Το τρίτο παιχνίδι των μίνι ήταν και το καλύτερο ! Φοβερό ντέρμπυ! Και έληξε ισοπαλία! Όλα τα παιδιά το χάρηκαν, όπως και οι αρκετοί γονείς ( θα περιμέναμε βέβαια πολύ περισσότερους) που το παρακολουθησαν.


Στη διεξαγωγή των αγώνων, όπως πάντα βοήθησαν τα μέλη του συλλόγου, αλλά και αθλητές που διετητευσαν και τα παιχνίδια. Τους ευχαριστούμε όλους!

Να ευχαριστήσουμε επίσης τα παιδιά και τους προπονητές και υπέυθυνους του Αργοναύτη ν.Κίου για τη συνεργασία. Ραντεβού σύντομα στη Ν.Κίο.